2021. május 1., szombat

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 15. felvonás (90+ manga spoiler; 18+)

Sziasztok!

Öhm… azt hiszem, januárban szerettem volna frissítést hozni, aztán… hm, május lett belőle? Elnézést. Azt hiszem, jobb így, hogy megvártam, hogy a manga is véget érjen, és csak azután kezdtem folytatni a félbemaradt történeteimet. Az elmúlt egy hónapban feldolgoztam a traumát, amit az utolsó fejezetek okoztak – igen, én nem szerettem a végét, jó is lehetett volna, hogyha Isayama egy kicsit több időt szán bizonyos részek kidomborítására, illetve megkapom a válaszokat a kérdéseimre… de ez történt, ezt kell elfogadni, valahogy csak elfelejtem az utolsó, talán 20 fejezetet –; és most már újult erővel állhatok neki az írásnak is.

Jó olvasást kívánok az újabb fejezethez.

Nem túl eseménydús, de remélhetőleg a következő az lesz. :-)

Páros: Eren x Armin

Korhatár: +18


 

15. felvonás

 

„amelyben Eren megtanul bízni”

 

Eren nem volt hajlandó megszólalni az utazás alatt. A léghajó a levegőbe emelkedett, ő pedig odatelepedett az egyik ablakához, és azzal töltötte az idejét, míg meg nem érkeztek Hizurúba, hogy a lassan suhanó tájban gyönyörködött. Pieck egy idő elunta, hogy némán, kedvetlenül ücsörög egymagában; félúton járhattak, amikor hirtelen levágódott a mellette levő ülésre, majd nemes egyszerűséggel megszorította a térdét. Nem kérdezett semmit, csak ránézett; keskeny, aggódó kíváncsiságot sugalló szeme fénylett, porcelánbőre sápadtnak tetszett az éjszaka sötétjében. Haja, akár egy sötét legyező, ölelte körül az arcát, és amikor Eren odanyúlt, hogy a füle mögé igazítsa az egyik göndörön kunkorodó tincsét, félig elégedett mosolyra húzta az ajkát.

– Tudod – dünnyögte –, én mindig is egy seggfejnek tartottam a bátyádat. – Nem kertelt, kimondta, ami a fejében járt. Eren fanyarul elmosolyodott, de még mindig nem fordította el a tekintetét az ablaküvegtől, sőt, inkább nekinyomta a homlokát, és mélyet lélegzett, hogy megnyugodjon. A szorítás a térdén felerősödött. – Azt viszont nem szabad elfelejtened, hogy bármit is tervezzen, bármilyen áldozatot is akarjon hozni, téged képtelen bedobni a közösbe, Eren. Téged képtelen feláldozni, mert te jelented számára a világot. Te fontosabb vagy, mint a világ. Mint az emberiség. Amit persze megértek – vonta meg a vállát. – Az emberek, nos, a véleményem szerint, olyanok, mint a disznók. Karámban élnek, a saját mocskukban dagonyáznak. Nézz körül! – intett könnyedén. – Ez a világ valóban förtelmes, de azért, mert a benne élő emberek azzá teszik. Nem érdemlik meg a segítségünket, mi mégis segíteni fogunk rajtuk, mert nem vagyunk normálisak. Ironikus, nem?

Eren az ajkába harapott, halkan sóhajtott fel.

Hagyj békén, Pieck – gondolta, mire a lány megütögette a térdét.

– Mindig is ilyen voltál – folytatta. – Nem szeretted, ha másokat is belevontak. Te akartad megcsinálni, úgy érezted, ez a küldetésed. Csak azt felejted még el, hogy te magad hoztad meg a döntést, amikor visszautasítottad Frieda ajánlatát. – Erre összerezzent. Ó, igen, ahogy az várható volt Piecktől; ő mindig hamar átlátta az efféle helyzeteket. Ugyanazzal a csendes, nyugodt hangon mondta tovább a mondandóját, mint eddig, s Eren azon kapta magát, hogy akaratlanul is figyelt rá, még ha közben eljátszotta az érdektelent. Figyelt, mert Pieck az elevenjébe talált.

Igen… Erről volt szó.

Pont erről.

Összeszorította a száját, miközben a lány beszélt:

– Aznap, amikor nem örökölted át az óriását, úgy hiszem, végérvényesen leléptél arról az ösvényről, amit neked szántak – hümmögte; elgondolkodó kifejezés uralta a vonásait. – És ez jó, Eren. Ez valami új – hívta föl rá a figyelmét szelíden. – Azt hiszem, ez jelenti azt, hogy még van remény. Talán el tudjuk kerülni, hogy az történjen, amit Frieda látott… És tudod, miért? – kérdezte aztán.

Eren nem felelt – a hallgatással válaszolt.

Nem tudta. Annyit tudott, hogy felkavarták a palotában történtek, és hogy most már nagyon vágyott rá, hogy véget vessenek annak, ami a világban folyt. Egyszerűen betelt a pohár, elég volt. Eleget szenvedett Eldia… ahogyan egykor eleget szenvedett Marley is. Az egész világ. Elég volt.

– Azért, Eren – mondta a lány –, mert senki és semmi sem mondhatja meg, hogy mit tegyünk… Senki és semmi sem kényszeríthet rá valamire, amit nem akarunk. Azért, mert szabadnak születtünk. Szabadok vagyunk… és óvjuk ezt a szabadságot. Ha kell, foggal-körömmel küzdünk érte. A jövőnket, a saját sorsunkat mi magunk írjuk, Eren. – Azzal felállt, otthagyta; megelégelte a bölcselkedést, noha mostanra mesteri szintre fejlesztette azt. – Megnézem Galliardot! – csicseregte vidáman… megjátszott vidámsággal a hangjában, mert nem lehetett őszintén, tiszta szívből boldog, azok után, amit átéltek, Eren jól tudta ezt. Idegesen fújta ki a benntartott levegőt, ahogy a lány cipőjének kopogását hallgatta; figyelte az apró, törékeny alakját, amint a léghajó keskeny folyosóján végighaladt, nézte, ahogy elhaladt egy újabb szék mellett. Pieck meghazudtolta a szavait, nem is Galliardnál kötött ki, ám ez már nem számított, Eren kegyes hazugságnak tekintette. Értékelte helyette azt az őszinteséget, amit a lány megmutatott magából, a kettőjük pillanatát, amikor Pieck leengedte a védelmező bástyákat, amikkel körülvette magát.

– Köszönöm… – lehelte, habár tudta, a lány már nem hallja őt.

Nem baj – gondolta. Jó ez így.

Nekinyomta a homlokát az ablaknak, tenyerét a hideg üvegre simította.

Milyen csendes… – folytatta az elmélkedést. Milyen csendes is a szabadság, pedig…

Alattuk háborgott az óceán, lassan messze hagyták maguk mögött Paradis vidékét. A távolból már látszódott Hizuru, tudta, hogy csak idő kérdése, és meg fognak érkezni.

Miután partot értek, Kiyomi asszonyság pedig eléjük sietett, hogy üdvözölje őket, már hajlandó volt megtörni a némasági fogadalmát, de akkor is csupán néhány mondat erejéig, hogy ne bántsa meg a keleti asszonyt. Azután a szobájába vonult, levetette magát a matracra, és felhúzta a térdét. Úgy kuporodott össze, akár egy kisgyerek, és vigasztalhatatlannak érezte magát. Hallotta, hogy nyílt az ajtó, de nem törődött vele.

A tenyér melegnek tetszett a csípőjén, izgatott-ideges zsibongást hozott magával, ahogy Armin lassan a ruhája alá simította, megérintve meztelen bőrét. Ujjbegye apró, puha köröket írt a bőrére, a sokadik cirógató mozdulat után Eren már nem is számolta, pusztán lehunyt szemmel élvezte a fiú ténykedését.

– Szabad? – hangzott az óvatos puhatolás, mire felhümmögött. Ó, igen, persze, hogy szabad.

Armin leolvasta az ajkáról a kimondatlan szavakat; lassan becsúszott mellé a takaró alá, majd átvetette a karját a derekán. Hátulról simult hozzá, Eren érezte a lélegzetét a bőrén, ahogy a nyakába szuszogott.

– Mi a baj? – kérdezte tőle gyengéden. – A bátyád?

– Nem tudom. – Eren felnyögött, őszintén felelt. Nem akart, talán nem is tudott Armin szemébe hazudni, még úgy sem, hogy most a hátát mutatta neki. A bőre a bőrének simulva, a fiú kapkodó légvétele simogatta a tarkóját. – Nem tudom – mondta újból. – Semmit sem tudok.

– Nem baj, ha nem tudod – súgta erre Armin. – Együtt majd kitaláljuk, kedvesem. – Megsimogatta az oldalát, majd rászorított a csípőjére. Higgy nekem, üzenték az ujjai. Bízz bennem. Nem volt kérdés, hogy így fog tenni.

Halkan felsóhajtott, aztán megvallotta a legnagyobb félelmei egyikét:

– Félek, Zeke valami őrültségre készül… – Alig lehetett hallani a hangját, Armin így is tisztán értette. Minden érzékszervére őrá koncentrált; érezte a mosolyát, a felfelé kunkorodó szájának ívét.

– Zeke mindig valami őrültségre készül – nevetett.

– De Pieck azt mondja, én hoztam meg az első döntést.

– Ó, igen – hümmögte. – Aznap, amikor nem fogadtad el Frieda ajánlatát… De ez nem baj, Eren. Hiszem, hogy valami csodálatos dolog fog kisülni abból, hogy nem hagyod magadat irányítani. Az Alapító ereje túlságosan is ördögi ahhoz, hogy bárki is uralni tudja. És igen, aggódom Sasha miatt, de az ő esetében nem láttunk más megoldást. Nem tudjuk, mit látott Frieda. Nem tudjuk, mik ezek az emlékek, amiket az óriásaink folyamatosan közvetítenek, de… elképzelhetőnek tartom, hogy a jövő lehetséges kimeneteleibe nyerünk bepillantást… és ennek tudatában Zeke tényleg megmentette Sasha életét azzal, hogy óriáserőt adott a kezébe. Te nem ismered őt úgy, mint én… Sasha egy csodálatos ember, remek barát, és…

– Sss. – Eren megfordult az ölelésében, mélyen a szemébe nézett. – Sss… – kérte, mire Armin engedelmesen elhallgatott. Ragyogott a tekintete, akárcsak az övé, tenyere pedig még mindig veszélyes helyen pihent, Eren csípőjén, talán egy kicsit lentebb is, mint azt megelőzően.

Egyetlen erős húzásába telt, Eren azonban egyáltalán nem tiltakozott, sőt mohón csúszott előrébb, bele a szőke fiú karjába. Ajkuk félúton találkozott, ugyanazzal a hévvel és mohósággal együtt préselődött össze, amelytől Eren egész teste zsibongott. Igen, gondolta vadul; mohóság volt, vágy és izgalom a csókjuk – együtt, a szájuk szenvedélyes simogatásával elsöpörték a félelmet, mindazt az idegességet, amely felgyülemlett bennük… az erdőben és a palotában töltött idő alatt egyaránt.

Armin ujjai a bőrét cirógatták a csípőcsontján, majd feljebb siklott a keze, a gerince ívét tapogatta, miközben szabad karjával magához vonta – és Eren kapaszkodott, és Armin is kapaszkodott, és kicsit olyan érzésnek tetszett, mintha helyére billent volna a világ. Talán valóban az történt.

Eren bensőjét forróság feszítette: sosem érzett még ehhez foghatót. A szája csókolt és csókolt – magától csókolt, anélkül, hogy visszafogta volna magát –, aztán sóhajtott egyet, Armin ajkára fújta a levegőt, ahogy kapkodva elszakadt a szájától. Homlokát a fiú homlokának döntötte; tágra nyílt szemmel nézte őt, nézett mélyen Armin szelíd, kék szemébe. Az ég színére emlékeztette, és szinte látta maga előtt a szabadságot megtestesítő madár kecses szárnyrebegtetését, ahogy átszelte az égboltot, majd tovaröppent… csak úgy, mint régen, nagyon régen a Slava erődnél… és még annál is régebben, azon a napon, ott és akkor, ahol és amikor minden elkezdődött: Shiganshinában.

– Mondd csak… – Alig ismert rá a saját hangjára, az elfúló, rekedtes suttogásra, amely furcsán mélyről tört fel a mellkasából, Armint azonban nem zavarta. A dereka köré fonta mindkét karját, odavonta magához, hogy apró puszit nyomjon az orra hegyére, majd arcát Eren vállgödrébe fúrta; az ő gerince mentén is jóleső, sejtelmes borzongás futkározott. Eren próbálta figyelmen kívül hagyni – figyelmen kívül akarta hagyni –, de a vágy, a feszítő érzés egyre jobban vonzotta. A fiú testének simult – dörgölőzött –, és a szavak a torkára forrtak, mert Armin mosolygott, a matrac nyújtotta szűk helyen pedig addig fészkelődött, amíg Eren meglátása szerint lassan nem maradt belőlük más, mint egymásba gabalyodott végtagok, két vágytól lüktető test és lélek, amely eggyé kívánt válni.

– Mm…? – mormolta a fiú a vállába. – Mire vagy kíváncsi? – Kásás volt a hangja, megfogta az álmosság, még a buzgó vágy ellenére is. Eren átérezte. Tombolt benne a fáradtság, mégis éber volt, képtelen lett volna az alvásra. – Mm… Eren? – Armin a nyakába szuszogott, apró levegővételei borzongást csaltak végig a testén.

Eren nem felelt, csak érintett, azt is lassan és óvatosan, mintha porcelánhoz nyúlna. Mintha attól félne, hogy pusztán az érintésével összezúzhatná… nem is Armint, a fiút, akiben hatalmas erő lakozott, hanem azt az illékonynak tetsző pillanatot, amit most mindketten átéltek. Hizuru szívében, Lady Kiyomi oltalma alatt, legyen szó egy olyan szobáról, amibe még rendes ágy sem jutott, nem számított; itt történt, csak is itt, és ketten voltak, édes kettesben ölelték egymást, csókolóztak lustán és felfedezően.

Mondd csak, te is érzed? – szerette volna megtudakolni, ám végül nem tette. Armin lába a combja között nyugodott – törökülésben húzódott hátra, és Eren figyelmét nem kerülte el, hogy mennyire reszketett, mikor az ujjai a felsőjére simultak. Az anyagot markolta, és szemmel láthatóan hezitált.

Bátorítsam?

Tegyem, ne tegyem?

Eren az ajkát harapta, ahogy lassan feltérdelt. Mikor rásimította a tenyerét a szőke fiú kézfejére, Armin halkan felnyögött. Egy pillanattal később keze már a fiú meztelen felsőtestén siklott végig – a mozdulat, amivel lehúzta a válláról az inget, szinte már könnyednek tetszett, finomkodónak ahhoz képest, hogy majd’ megőrült a vágytól. Ajka Armin nyaka és a válla közti érzékeny területre tévedt – nem szívta meg a bőrét, csupán hosszan pihentette rajta a száját, hogy a végén nedves csókot nyomjon rá. A bőrére lélegzett – nem harapott, pusztán simogatott, akárcsak mindkét keze, ami bejárta a fiú mellkasát; izmokat tapintott, Armin kemény, rózsaszín csomóvá gömbölyödött mellbimbóját. Az oldalát simította, érezte a bordáját, majd visszatérve a mellkasára, a tenyere alatt lüktető szívét.

– Eren… – Armin nem volt nyugodt, kicsit sem, mégis erőlködött, hogy annak látszódott, és Eren értékelte ezt. Ő maga képtelen lett volna megjátszani magát, még azért sem, hogy ezzel másokat, jelen esetben Armint nyugtassa. Bezzeg a szőke fiú! Ő csak figyelte őt, kék szeméből áradt a gyengédség, elnyíló ajkára lassan bátorító mosoly költözött. – Eren… – ismételte a nevét, majd ujjait Eren csuklója köré fonta. A mellkasára húzta a kezét, vissza a szívére. Úgy nézett rá, hogy Eren egyből megértette: „ennyire szeretlek…”, és az elfúló, kimondatlan vallomás megmelengette a szívét. Nem kellett szavakba önteni, amit a fiú iránt érzett, nem kellett kérdeznie, követelnie, hogy mondja ki, ahogyan Armin sem várta tőle, hogy a szája megformálja a bűvös szót.

– Csússz az ölembe… – suttogta rekedten, mire Armin szó nélkül engedelmeskedett. Ahogy előrelendült, hogy az ölébe üljön, karjával átkulcsolta a nyakát. Eren teste lúdbőrzött tőle, tomboló vágy keveredett benne a kásás ízű fáradtság zsibongó ködével. Armin csípőjére markolt a nadrág korca alatt, reszketve fújta ki a levegőt, ahogy megdöntötte a testét, hogy teljesen nekisimuljon a fiúnak, majd nekilásson jó alaposan megcsókolni.

Fel akarta fedezni őt.

Az ajkának ízét, minden rejtett zegzugát.

A bőre puhaságát, az álla erős ívét.

Tudni akarta, mit szól ahhoz, ha csókot nyom a szája szegletébe, ha apró puszikkal hinti be a nyakának oldalát, ha megízleli és nedves csókkal látja el mozgó ádámcsutkáját… És vágyott még másra is.

Érezni akarta a fiút – jobban, mint valaha, jobban, mint bárki mást. Ó, de még mennyire ki akarta deríteni, mit rejtenek a ruhák – látni, érezni, tapasztalni, felfedezni a kemény forróságot Armin izmos combja rejtekében, talán még magába is vezetni… ha nem fordítva.

Zihálva kortyolt a levegőből – olyan erősen szorított, hogy Armin bőrére már most pírt vetettek az ujjai, kezének lenyomata tökéletesen rajzolódott ki a fiú gyönyörű, erőtől duzzadó testén. Gyermekkori törékenysége odalett az évek folyamán. Eren nem tudta, milyen lehetett tizenéves kamaszként, de azt tudta, milyenné vált, miután felnőtt. Látta és még többet akart látni. Ó, de még mennyire… vágyott rá, hogy láthassa!

Vékony csontú fiú volt, csípője keskeny, a válla nem túl széles, bőre alatt azonban izmok feszültek. A katonai kiképzés őt is megedzette – levetkőzte azt a bátortalan, ijedt gyermeket, aki annak idején, Shiganshina bukásának napján még védelemre szorult.

Eren lassan nyúlt felfelé, elvette a kezét Armin csípőjéről. Kábultan csúsztatta feljebb a tenyerét, ujjaival finoman cirógatta körbe a fiú köldökének ívét. A fülénél hallotta Armin kapkodó légvételét; ő is épp úgy szomjazta az éltető oxigént, ahogyan a finom csókokat és a gyöngéd érintéseket. A vállába kapaszkodott, Eren érezte az ujjait, amint a bőrébe martak, aztán forró tenyér simult a tarkójára, ő pedig soha semminek nem örült még ennyire, ahogy megtartotta a fiú hátát, és az ujjbegyével újra meg újra megérintette azokat az apró, alig észrevehető pihéket Armin köldöke tájékán, az érzékeny bőrén. Hozzá akart simulni – annál is jobban, mint ahogy most volt, Arminnal féloldalasan az ölében –, meg akarta érinteni, összegabalyodni és csókolni, örökkévalóságig csak csókolni, amíg kifogy mindkettőjük szuflája, s talán még azon túl is.

A fiú borostája karcolta az állát, különös érzés volt, azt a napot juttatta eszébe, mikor annyi év távlatából először találkoztak Liberio kapujában azután, hogy Eren leszállt a vonatról. Az emlékeitől megfosztva, fel sem ismerte… milyen régen is volt már! Azóta fenekestül felfordult az élete… De nem bánta meg. Ezért a pillanatért, ezért az illékony, törékeny pillanatért igenis megérte mindaz a sok csapás, amin keresztülmentek, hogy eljussanak idáig…

Armin combja forrón ölelte körül a lábát, pont ott, pont úgy simult hozzá, hogy Eren teste is forróságba boruljon tőle, és a kezük, figyelmük, az érintéseik nem lankadtak egy másodpercre sem. Armin hátát simogatta, végighúzta a kezét a gerince ívén, le, egészen a derekáig, hogy aztán a csípőjére markoljon, és még több hévvel, mélyen lapuló mohósággal csókoljon. A fiú a szájába nyögött, ujjai táncot jártak a tarkóján, Eren barna tincsei alatt.

Szinkronban mozdultak, ösztönösen, égetően sürgető vággyal. Eren teste továbbra is egyszerre bizsergett a fáradtságtól és zsibongott az élvezettől. Ahogy Armin vágytól ködös, mámoros szemébe nézett, tudta, hogy a fiú is hasonlóan érez.

Csak egy kicsit kellett megdöntenie magukat, a karját még mindig Armin dereka körül nyugtatta. Armin készségesen dőlt hátra és húzta magával őt is; bátorító mosoly ült az ajkán, ahogy felnézett rá.

Eren elmosolyodott. A fiú fölé hajolt, a nyakhajlatába szuszogott. Fájón simult össze az ölük, fájdalmasan forró és izgató érzésnek tetszett, és Eren már nem a fiú hátát támasztotta, hanem a válla két oldalán, a matracra helyezte a tenyerét. Feszült a karja, ahogy egymaga tartotta meg a súlyát, hogy ne nehezedjen teljesen Arminra, de ezt sem bánta. Semmit sem bánt. Lüktető ritmusban mozdult a testük, Armin érintéséből nem áradt bizonytalanság, csak kellő magabiztosság és gyakorlott vágykeltés. Erennek megfordult a fejében a futó gondolat, hogy vajon ki által lehetett ennyire tapasztalt, mitől érezte magát ennyire nyugodtnak, miközben csókolta és érintette őt, miközben ő meg majd’ megveszett attól, hogy a karjában tarthatja és érezheti, szabadon csókolhatja a fiút, végül azonban nem rágódott rajta tovább. Armin itt volt, vele volt, őrá vágyott, őt választotta.

A pillanat, amikor a lüktető vágy kiteljesedett mindkettőjükben, váratlanul érte, elektromos sokk formájában pattogtak végig a bizsergés keltette szikrák a gerince mentén. Száraz volt a szája, a nyelvére kellett harapjon, hogy ne kiáltson vagy nyögjön fel a szoba dermesztő csendjében. Armin tágra nyílt szemmel bámult föl rá, szőke haja aranyló glóriaként terült szét a fakó, egykor bordó színű matracon. Reszketett a lába, amivel átkulcsolta Eren derekát; Eren a saját lábujja görbületén érezte a remegős élvezet utolsó hullámait… Öléből kioldott a forróság; érezte a saját élvezete és Armin örömének egyértelmű bizonyítékának hőjét az egymáshoz préselődött testük között, földöntúli kábultság csapta meg, ahogy az izgalom elmúlt, s helyét átvette a jóleső elégedettség.

A fiú mellé csúszott, remegve sandított rá a szeme sarkából.

Arminnak ragyogott a szeme… és mindent betöltött a sugárzó mosolya. A kezét szorította, úgy szorongatta Eren hosszú, vékony ujjait, mintha soha nem akarná elengedni őket…

Eren szélesen mosolygott.

– Armin…

– Nem lesz semmi baj – súgta erre a fiú biztatóan. – Tudom, hogy félsz, de… nem lesz semmi baj – állította, mire Eren felé fordult. Összefonódott a tekintetük; borzongott, ahogy Armin a karját kezdte simogatni. – Nyugodtan aludj, Eren… Én őrizni fogom az álmodat.

– És a tiédet ki őrzi? – lehelte a kérdést.

Armin rántott egyet a vállán.

– Az enyém nem olyan lényeges…

Eren felhümmögött, majd megrázta a fejét.

– Ne engedd el a kezemet, Armin – kérte, mire a fiú komolyan bólintott.

– Nem terveztem.

– Én sem engedem el a tiédet…

Armin felkuncogott. – Akkor jó, most viszont aludj, kedves! Szükséged van rá… hogy megnyugodj egy kicsit. Holnap új napra virradunk… és ki fogunk találni valamit. Valami mindig lesz, Eren. Hiszem, hogy nincs mitől félünk… Amíg magunk írjuk a sorsunkat, és nem hiszünk benne, hogy létezik egy nagyobb hatalom, amely megszabja, milyen útra léphetünk, nincs baj. Nem lehet, hogy legyen… Csak annyit kell tennünk, hogy higgyünk magunkban… és bízzunk egymásban, ez a legfontosabb, Eren. Küzdj! – szólította fel; hangja mintha már távolról szólt volna. – Küzdj, Eren, küzdj és soha ne add fel! Küzdj… és bízz! Saját magadban… és másokban. Bennem, bennünk.

Eren félálomban volt már, de még hallotta őt – a nyugtató hangját, szavak foszlányait. Még mindig érezte a karján Armin gyengéd simogatását, a kezét a másik kezében, ujjai szelíd, ugyanakkor határozott szorítását… és most már érezte azt is, ahogy hátulról odapréselődött hozzá.

– Sss, kedvesem – csókolt puhán a halántékára a fiú. – Talán hamarosan vége lesz… Gondoskodom róla, hogy valahogy vége legyen. – Hogy ez üres ígéret volt-e, a pillanat heve szülte fogadkozás, azt Eren nem tudta. Elnehezült a szemhéja, és épp csak pihentette egy kicsit a szemét, amikor az álom hirtelen lecsapott rá, s az ajka hiába formált szavakat, hiába próbálta megkérdezni Armintól, hogy mire célzott, már képtelen volt rá. Jóleső, kábult sötétség zuhant az elméjére, és egy pillanattal később minden gondolat kiröppent a fejéből, hogy átadják helyüket egy zavaros, különösnek tetsző álomnak. Ezer csillag fénye ágazott szerteszét a koromsötét égbolton, és a magasba törő fényoszlop olyan volt, akár egy hatalmas, odvas fa törzse. Olyan, mint az a fa, ami alatt gyerekkorában is oly’ sokat időzött.

Álmában kíséreties csend, fények játéka uralta az idegen világot, aztán egyszer csak csoszogó léptekre, loccsanó víz hangjára lett figyelmes. A lány ruháját vér és mocsok borította; kezében vízzel teli vödröt cipelt. Bokájáig nyaldosták a homokszemcsék, cipője ellenére is jutott belőlük bőven.

Eren megbabonázva figyelte.

A lány megöntözte vízzel az élet fáját, majd félretette az üres vödröt. Szeme kéknek tetszett, már nem örvénylett bíborlilán, ajkát pedig halvány, őszinte mosolyra húzta.

Eren… – szólt.

Ég veled.


Megjegyzés: A folytatás remélhetőleg hamarabb érkezik, mint 3-4 hónap múlva… Sőt.

Igyekszem. :-)

Addig is, a következő várható frissítések:

1.)    Az óceán túloldalán (Levi x Eren)

2.)    Újrakezdés (Levi x Mikasa)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése