2021. január 5., kedd

Hírek a manga 136. fejezetéről (és a mangáról) (frissülő bejegyzés!, spoilerek, lefordított oldalak)

Sziasztok!

Napokon belül érkezik a manga 136. fejezete, ezzel kapcsolatban megemlítendő, hogy most már hivatalos: a Shingeki no Kyojin manga utolsó fejezetét áprilisban olvashatjuk. :-) Szóval felkészülni, indul a visszaszámlálás.

Ami a 136. fejezetet illeti, a fordítás a megszokott ütemben, viszonylag rövid időn belül, a nem hivatalos angol fordítás alapján várható (3 nap?, meglátjuk, mennyire macerás), illetve lentebb majd hozom a spoilereket is, ha pedig már olvashatjuk az angol fejezetet, a részletes fejezet-összefoglalót is.


Szerk.: Kaptunk néhány oldalt a fejezetből, lentebb található a fordításuk. :-) Gyanúsan most hivatalos fordítás lesz csak...

Szerk. 2.0: És kint a fejezet.

Link a magyar fordításhoz: Shingeki no Kyojin_136. fejezet: Szenteljétek rá a szíveteket (magyar fordítás)

Lentebb részletes fejezet-összefoglaló.




Bessatsu borító:




SPOILEREK




Részletes fejezet-összefoglaló:




A szövetségesek átbeszélik a tervüket, amíg Falcón repülnek. Rájönnek, hogy nincs más megoldás: meg kell ölni Erent. Annie Armin után próbál érdeklődni, és mindenáron meg akarja menteni. Visszarepülnek Eren óriása felé, mindenhol óriások vannak, Reiner és Jean lemennek harcolni. Kiderül, hogy Pieck túlélte, emberi alakban kimenekült, majd folyamatosan újra meg újra óriássá változik, hogy átharapja az óriások nyakszirtjeit. De rengeteg óriás van, ezzel nem fognak tudni győzni. Annie és Mikasa kiszúrják, hogy van egy malacfejű óriás, amiről megállapítják, hogy egy okapi, és nagyon különösen viselkedik, egyenesen Bertolt felé tart... Annie is beleveti magát a csatába, követni akarja az okapi óriást (akiről nem tudják, vagy Bestia, vagy Hordár ). Az eldiaiak, élükön Annie apjával egymásnak esnek a marleyiakkal. Levi Connie miatt annyira megsérült, hogy nem harcolhat, így ő kimarad ebből a csatából, cserébe kapunk egy flashbacket a halott bajtársakkal kapcsolatban, illetve, még mindig azon tűnődik, hol lehet Zeke. Lesz egy nagyon érdekes jelenet, ahol Armin, a láthatatlan fonalhoz kerülve, azt hiszi, hogy meghalt (látja a saját holttestét). Ott találja Zeke-et is, aki a homokkal játszik. Zeke üdvözli, majd megállapítja, hogy ezek szerint Armint is felfalta Ymir. Ezzel végződik a fejezet.




Lefordított oldalak
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése