Doujinshi fordítások

Shingeki no Kyojin

Doujinshi fordítások


Ezen az oldalon néhány Shingeki no Kyojin fandomban íródott doujinshi fordítását fogjátok találni. Egyelőre ezt az egyet, hamarosan azonban bővítem a gyűjteményt.

Kérésre is fordítok, úgyhogy akinek esetleg lenne kedvence, amit szívesen látna magyarul, azt nyugodtan kereshet itt is vagy dobhat egy e-mailt a nagyon kreatív e-mail címemre: dettanetta[kukac]gmail.com. Naponta többször nézem mindkettőt.

Jó olvasást kívánok! ^^

Levi x Eren – Eső (+18)
javított változat!
a fordításom alapján tisztította és szerkesztette: Ryo

4 megjegyzés:

 1. Szia! Nagyon tetszik a blogod és ahogy írsz, a kedvencem a Múltadba zárva című irományod amit ha jól láttam, lesz folytatása. Szeretném, ha lefordítanád az egyik kedvenc Eren x Levi doujinshi-met, amit ezen a linken megtalálsz:
  http://www.mangago.me/read-manga/clumsy_kid_and_thickheaded_adult_attack_on_titan_dj/

  Ui.:Bocsi, hogy itt írok, de amikor e-mail-ban próbálram azt írta ki, hogy érvénytelen a cím.

  Üdvözlettel: Detti, egy lelkes rajongód��

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Ennek nagyon örülök, és persze annak is, hogy írtál, nagyon köszönöm! ^^ Bizony, lesz folytatása, már írás alatt áll a 8. fejezet, remélem, sikerül gyorsan befejeznem.
   Hú, ezen a kérésen amúgy nagyon meglepődtem - sőt annyira, hogy amikor megláttam, hogy megjegyzés érkezett a doujinshi oldalhoz, először azt hittem, véletlenül írtál ide. :D Szerintem régebben olvastam én is ezt a dj-t, úgyhogy nagyon szívesen lefordítom. Nem ígérem, hogy a napokban rögtön érkezik is, de mindenképpen szakítok rá időt a héten. :)
   Az e-mail cím változatlanul ugyanaz, csodálkozom, hogy érvénytelennek írta ki. Nem gépeltél félre valamit? Vagy nem hagytad ki a @-ot? (Én a múltkor így jártam. :D)

   Üdv,
   Detti ^^

   Törlés
  2. Nagyon szépen köszi. Szerintem lehet tényleg olvastad, Unap! mangái elég népszerűek. Nagy rá az esély, hogy még kérek fordítást majd, mivel elég kezdő az angolom:D.

   Üdvözlettel: Még mindig Detti<3

   Törlés
  3. Nagyon szívesen. :) Általában válogatós vagyok a dj-k terén, így a cím alapján nem voltam benne biztos. A rajzolást látva már igen, nagyon szép, nem csoda, hogy népszerű(ek). ^^

   Törlés