Szabadság Szárnyai (Ereri, modern AU) – Szösszenetcsokor (folyamatban)

Szabadság Szárnyai

Modern!AU szösszenetcsokor Eren és Levi főszereplésével, ahol Eren tizenkilenc éves és egyetemista, Levi pedig a Szabadság Szárnyai teázó tulajdonosa, és Armin jóvoltából találkoznak.
Páros: Levi x Eren, de mellékszálon: Ymir x Krista, Eren/Mina Carolina (múltbeli kapcsolat), illetve egy-két meglepetés még, természetesen nem részletezve. Jean részéről reménytelen szerelem Mikasa iránt, Mikasa részéről pedig utalás, hogy esetleg szerelmes Erenbe. (Aztán majd kiderül, mi a helyzet.) [megjegyzés: Jean szerelme reménytelen és valószínűleg estélytelen is ebben a történetben.]
Korhatár: egyes szösszenetek bátran olvashatóak, de az egészében +18.

Tartalom: modern!AU, Eren nem szereti a teát, legjobb barátja, Armin viszont igen, a Szabadság Szárnyai teázó pedig igencsak hangulatos, annak ellenére is, hogy a tulajdonosa, ahogy Eren fogadott nővére, Mikasa fogalmazott, egy „mogorva törpe”.
Tartalom: modern!AU, a Szabadság Szárnyai folytatása. Eren sokféleképpen elképzelte már az első randevúját Levi-jal, de az meg sem fordult a fejében, hogy teljesen véletlenül, az éjszaka kellős közepén történjen meg. Avagy első csók, picit esetlen Levi, Mikasa esetleges szerelme Eren iránt, illetve leheletnyi utalás Eren/Mina Carolinára (szerintem Mina nagyon cuki ^^), mert a középiskola már csak ilyen, szerelembe esünk. :)
Szerintem az előző szösz olvasása nélkül is érthető, de ezt majd döntsétek el ti! ^^
Tartalom: modern!AU, a Szabadság Szárnyai 3. felvonása. Eren és Levi elmennek az első hivatalos randijukra. Felbukkan egy jelenet erejéig Eren középiskolai szerelme is, tehát változatlanul leheletnyi Eren/Mina Carolina valamint Jean/Mikasa, mert Jeannak még nem jött össze. :D
Talán olvasható az előző szöszök nélkül is.

Tartalom: modern!AU, a Szabadság Szárnyai 4. felvonása. A jól sikerült randi után Levi a Szabadság Szárnyaiba rendeli Erent, ám nem olyan könnyű csak úgy ott hagyni Mikasát, pláne, ha a lánynak sürgős mondandója van. Miután mégis sikerül leráznia, Eren elázik a buszmegállóban egy különös alaknak köszönhetően, utána meg végre találkozik Levi-jal. Az elázás miatt az este egészen máshogy alakul, mint azt tervezték... Avagy titkok és döntések.
Korhatár: +18 (kéretik komolyan venni)
Megjegyzés: Levi/Eren a főszál, de utalások vannak más párosokra

Levi x Eren – A Szabadság Szárnyai – 5. felvonás
Tartalom: modern!AU, a Szabadság Szárnyai 5. felvonása. Megtudjuk, kibe szerelmes Mikasa valamint Armin, a végén pedig Eren ismét a Szabadság Szárnyaiban köt ki, ahol egy váratlan látogató is érkezik... Manga spoiler, érkezik Kenny!
Megjegyzés: Levi/Eren a főszál, de ezúttal más párosok is előtérbe kerülnek.

Levi x Eren – A Szabadság Szárnyai – 6. felvonás
Tartalom: modern!AU, a Szabadság Szárnyai 6. felvonása. MANGA SPOILER!
Kenny váratlan felbukkanása komoly döntés elé állította Erent, de kész rá, hogy meghozza azt. Avagy Kenny mindenki életét gyökeresen felforgatja, kezdve Leviéval.

Jean x Armin, Levi x Eren – A Szabadság Szárnyai – 7. felvonás [manga spoiler!]
Tartalom: modern!AU, a Szabadság Szárnyai 7. felvonása. Jean és Armin szála kerül előtérbe, csipetnyi Mikasa/Annie és Levi/Eren. A Szabadság Szárnyaiban Jean, aki éppen szerelmi bánatban szenved, meghökkentő felfedezést tesz Arminnal kapcsolatban.
A felvonás második felében ismét Levi és Eren kapcsolatára terelődik a szó, Eren szokásához híven újabb kalamajkába keveredik.

Jean x Armin – A Szabadság Szárnyai – 8. felvonás [manga spoiler]
Megjegyzés: modern!AU, Jean és Armin szála dominál.
Mellékszálon Levi/Eren, Mikasa/Annie, Ymir/Historia.
Tartalom: Erent és Historiát elrabolták! Levi és Ymir idegesek, Mikasa védelmező üzemmódba kapcsolt, Armin pedig... nos, Armin megpróbál kitalálni valamit ebben a zűrzavarban – és ki másra számíthat, ha nem Jeanra? :)

Levi x Eren – A Szabadság Szárnyai – 9. felvonás (manga spoiler!)
Megjegyzés: A történet manga spoilert tartalmaz (Reiss család!), azon kívül modern!AU, Levi és Eren szálára koncentrálunk, de utalás történik Kennyre és Urira.
Tartalom: Levi számon kéri (?) Erent az eltűnését követően, így a fiú kénytelen előtte felfedi a Jaeger család sötét titkát, amit maga Rod Reiss tárt elé. Avagy a lány a tükörből.
Korhatár: +18

Levi x Eren – A Szabadság Szárnyai – 10. felvonás (manga spoiler!)
Megjegyzés: A történet nagyon halványan manga spoilert tartalmaz (Galliard és Pieck egy bekezdés erejéig, a végén pedig Zeke!), de ettől függetlenül is olvasható.
Tartalom: Dióhéjban nem többnek indult, mint Levi és Eren első együtt töltött éjszakájának Levi lakásán, valójában pedig egy kicsit sokkal több lett annál: Mikasa aggódik, Armin szerelmi bánatban szenved, Farlan egy pult alatt kuporog, Petra meg eltöri valakinek az orrát… Ugye, hogy sokkal több, mint csak szex?
Páros: Levi/Eren; mellékszálon/említés szintjén: Mikasa/Annie, Jean/Armin, Isabel/Farlan
Korhatár: +18

Jean x Armin – A Szabadság Szárnyai – 11. felvonás
Tartalom: Jean és Armin Shingeki no Kyojin maratonja végül máshogy sikerült. ;)
Megjegyzés: Időben a 10. felvonással játszódik párhuzamosan, tehát lesz szó benne az abban történtekről.

Levi x Eren – A Szabadság Szárnyai – 12. felvonás (80+ manga spoiler!)
Tartalom: Eren egyre több rejtélyes üzenetet kap a titokzatos ismeretlentől, ugyanez idő alatt Levi találkozik egy férfival, aki nagyon ismerős számára valahonnan. Előkerülnek a családi fotók, Eren bemutatja Levit a szüleinek, akik már nem élnek.
Párosítás: Levi/Eren; mellékszálon/említés szintjén: Jean/Armin, Sasha/Connie
Korhatár: 16 (utalás ez-az)
Megjegyzés: 80+ manga spoiler

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése