Szösszenetek

SnK novella- és egyperces gyűjteményem

Gyors és rövid útmutató: a rendszeresen visszatérő párosokról szóló történetek külön kategóriát kaptak. Mint látható, javarészt Ereri szösszenetek íródtak, Rivetrából csupán kettő, de igyekszem ezen változtatni. A más párosú történetek az Egyéb kategóriában találhatóak, illetve a 90+ fejezetekbeli manga spoilert tartalmazó történetek, párosítástól függetlenül egy újabb kategóriába kerültek a rendszerezés érdekében. Utóbbiból egyre több íródik, mert nagyon imádom ezt az új irányt. Mindenhol jeleztem a manga spoilert és azt, hogy melyik fejezetre vonatkozik, továbbá kikerültek a korhatárok is. Mindenki saját felelősségére kezdjen bele!

Jó olvasást kívánok! ^^


Rivetra szösszenetek

Levi x Petra – A hadnagyért... (egyperces)
Tartalom: Petra elmélkedik Levi hadnagyról az ötvenhetedik falakon túli expedíció előtt.

Levi x Petra – Hadnagy, szeretem önt... (novella)
Tartalom: Ötvenhetedik falakon túli expedíció előtti szösszenet, Petra nem bírja tovább, az éjszakába suttogja bele vallomását. Levi hadnagy sosem alszik eleget, és éppen arra jár... Avagy egyszer írni fogok egy kevésbé komor Rivetrát, ígérem, csak nem most.
Korhatár: +18


Ereri szösszenetek

Levi x Eren – Az első találkozás (novella)
Tartalom: Mi lett volna, ha Eren találkozott volna a Felderítőkkel, mielőtt a Mária falat áttörték volna. Határozottan gyermek!Eren, Levi hadnagy már a Felderítő Egység tagja, illetve annyi eltérés a mangától, hogy nem Keith Shadis a Felderítő Egység parancsnoka – teljesen benéztem, amikor megírtam a szösszenetet :D –, hanem már Erwin Smith.
Teljes ártatlan, habos-babos szösz, a Levi/Eren szál csak a végén lép érvénybe.


Levi x Eren – Rémálmok fogságában (novella)
Tartalom: Az ötvenhetedik falakon túli expedíció előtt játszódik. Erent nem hagyják nyugton az álmai, Levi hadnagyról pedig tudjuk, hogy nagyon keveset alszik, így természetes, hogy a gyanús hangok lecsalják a pincébe... ;)


Levi x Eren – Téves szám (novella)

Tartalom: modern!AU szösszenet, Eren Jean helyett véletlenül valaki teljesen mást hív fel... Tippeljetek, vajon kit! :D
Nagyon halvány utalás Jean/Sashára.


Levi x Eren – Nem vagy szörnyeteg... (egyperces)

Tartalom: Anime 1. évadának 19. részében található jelenet hatására született meg, amikor Eren és Levi hadnagy beszélgetnek Petráék reakciójáról (kanálincidens, ahogy én nevezem); avagy Levi hadnagy megpróbálkozik a lehetetlennel, megpróbálja megvigasztalni a fiút.


Levi x Eren – Kimerültség (egyperces)
Tartalom: Az 1. évad után játszódó szösszenet. Eren és Hanji azon fáradoznak, hogy kiderítsék, Eren óriása rendelkezik-e valamilyen különleges képességgel. Kísérlet kísérletet követ, Eren azonban egyre kimerültebb, és ez lassan a környezetének is – khm, a hadnagynak is... – feltűnik.


A Szabadság Szárnyai szösszenetek a továbbiakban a következő linken olvashatóak:

Levi x Eren – A Szabadság Szárnyai (modern!AU)

Levi x Eren – A név ereje (1. és 2. felvonás; novella) [manga spoiler!]
Tartalom: modern! AU & soulmate AU, Levi bőrén ott szerepel a számára tökéletes társ neve, de a lélektársa még mindig nem adott magáról életjelet. Kész szerencse, hogy nincs egyedül és vannak még olyan jó barátai, mint Erwin... És mekkora szerencse, hogy Keith Shadisen is csupán egy régi barát tud segíteni... Nem is akárki, történetesen az a férfi, aki elhappolta előle a nőt, akit szeretett.

Megjegyzés: Mellékszállon Erwin Smith/Marie (Dok), Farlan/Isabel és meglepetések.

Levi x Eren – A név ereje (3. felvonás; manga spoiler)
Tartalom: Eren tizedik születésnapjára Levi is hivatalos, mint a fiú lélektársa.

Levi x Eren –„Csak egy kölyök…” (soulmate AU, novella)
Tartalom: soulmate!AU, canon era. Nyolcszáznegyvenötben járunk, a Mária fal áttörésének napján. Levi már letett róla, hogy valaha is megtalálja a lélektársát, de a Felderítő Egység újabb expedíciója miatt a körzetbeliek összegyűltek, hogy búcsút vegyenek tőlük. Eren Jaeger is.
Megjegyzés: Nem A név ereje szösszenet folytatása.

Levi x Eren – Minden nap tegnap (novella; soulmate AU)
Tartalom: A lélektársak mindig újjáélik a találkozásuk napját, ha balszerencséből elkerülik egymást. Az idő abban a pillanatban megáll, hogy aztán visszafelé kezdjen el telni, és minden nap olyan lesz, mint tegnap, míg rá nem találnak egymásra. Eren Jaeger pont így van vele. Számára minden nap tegnap, és minden nap ugyanott köt ki: a parkban, a rusnya kacsáknál.
Megjegyzés: Nem tartalmaz manga spoilert, ha minden igaz, illetve mellékszálon Farlan/Isabel.

Levi x Eren – „Álmomban már láttalak…” [soulmate AU, novella, (pici manga spoiler)]
Tartalom: Nyolcszáznegyvennégyben Eren álmai vérről, holttestek halmáról és füstölgő óriástetemekről szólnak, míg Arminé a falakon túli világ szépségeiről – a kéken ragyogó égboltról, zöldellő fűről és hatalmas fák hűvös árnyékairól. Nyolcszáznegyvenöt a változás éve.
Megjegyzés: Két felvonásos Ereri szösszenet 1. felvonása, mellékszálon Erwin/Armin és egyéb párosok.

Levi x Eren – „Álmomban már láttalak...” [2. felvonás; soulmate!AU, novella (pici manga spoiler)]
Tartalom: Nyolcszáznegyvenöt a változás éve volt. Erennek azóta nincsenek álmai a lélektársáról. Két oka lehet, és ezeket most már muszáj megvitatnia Arminnal, Reinerral és Bertolttal, különben megbolondul.
Megjegyzés: Két felvonásos Ereri szösszenet 2. felvonása, mellékszálon Erwin/Armin és egyéb párosok.

Levi x Eren – A név ereje (4. felvonás; manga spoiler)
Tartalom: Eren tizedik születésnapja alkalmából a Jaeger család együtt sátorozik Levi távoli rokonainak közelében.
Párosítás: Levi/Eren; mellékszálon: Zeke/Frieda, Kenny/Uri
Megjegyzés: 90+ manga spoiler

Egyéb

Armin x Annie – Miért, Annie? (novella)
Tartalom: Armin nyugtalanul alszik, s mint kiderül, nem ő az egyetlen, így történik meg, hogy meglepően furcsa és élénk beszélgetésbe bonyolódik a mindig hallgatag Annie-val. Saját elképzelés, mi történik velük, eltérve a mangától. Spoilert tartalmaz anime 1. évadára.


Connie x Sasha – Félelem (egyperces)
Tartalom: Azután játszódik, hogy Sasha megpróbált végezni azzal az óriással, amelyik megölte Mina Carolinát, de nem sikerült, és a végén Mikasa mentette meg az életét. Sasha akkor azt ismételgette, hogy megadta magát egy óriásnak, és nem mer a többiek szemébe nézni, Connie pedig ígéretet tett rá, hogy később leszidják érte.


Levi x fem!Hanji – Ostoba (egyperces)

Tartalom: Ilse Langnar naplójával kapcsolatos OVA ihlette, közvetlenül azután játszódik, hogy Levi megmentette Oluo életét és visszatértek a fal mögé. Hanji ostoba volt, és Levi hadnagy kötelességének érzi, hogy az orrára kösse, avagy lassan úgy érzem, Levi hadnagyot mindenkivel el tudom képzelni (oké, elsősorban Erennel, de na :D).
Korhatár: +18


Jean x Mikasa – Egy nem is olyan szörnyű esküvő (novella)
Tartalom: modern!AU, mindenki bőven húsz felett van, nagyon halvány utalás manga spoilerre! Jean, aki mindig is gyűlölte az esküvőket, ezúttal egyedül érkezik a barátjáéra... Ő az egyetlen, ráadásul a lány, akibe szerelmes, szintén hozott magával valakit. Egy törpét, aki remekül illik mellé.
Megjegyzés: mellékszálon Armin/Annie, Sasha/Connie, Eren/Levi. Marco, Mina Carolina és a többiek élnek.

Eren – Krista teória: Örülök, hogy nem vagyok egyedül... (egyperces)
Tartalom: Egy teóriára épülő egyperces, a manga 53. fejezetére épül, az álombeli lány kilétére. Erent és Kristát rokoni szálak fűzik egymáshoz Carla Jaeger által, aki a Reiss család tagja volt. Miközben odakint óriások pusztítanak, a két unokatestvér egymásra talál.
Megjegyzés: a történet még 2016-ban íródott, de valamiért elfelejtettem ide feltölteni!

Kenny x Uri – Pillanatok [manga spoiler!]
Tartalom: Négy felvonásos szösszenetcsokor, pusztán kiragadott pillanatok Kenny és Uri életéből, mert nagyon megszerettem ezt a párost, és mert a ritka párosok híve vagyok. Manga spoiler, hiszen a végsőkig kíséri a párosok életét, tehát erre figyeljetek!

Kenny x Uri – „A világosságom…” [novella; soulmate AU; manga spoiler (69!)]
Tartalom: Kennynek van ugyan lélektársa, de köszöni szépen, nem kér belőle.
Megjegyzés: Avagy a manga 69. fejezete buborékok helyett egy novellába öltve.

Kenny x Uri – Megválaszolatlan kérdések [novella; soulmate AU; manga spoiler (69!)]
Tartalom: Kenny lélektársa egész életében kérdezősködött, majdnem mindig ugyanazt. A kérdések idővel változtak, Kenny válasza azonban aligha: ő egyikre sem válaszolt. Aztán jött Uri, és Kenny is változott.
Megjegyzés: A történet – jobban mondva szösszenetcsokor – alapját képezi, hogy a világon majdnem mindenki rendelkezik valakivel, akit neki teremtettek, ez az illető a lélektárs. A lélektársak képesek a bőrükön kommunikálni egymással, a betűk megjelennek a társuk alkarján. Nem az előző KenUri folytatása. Manga spoilert tartalmaz a 69. fejezetre vonatkozóan!

Kenny x Uri – Barátok [novella; soulmate AU; manga spoiler (69!)]
Tartalom: Kenny és Uri zárt ajtók mögött, néhány hónappal az előző szösszenet után [Megválaszolatlan kérdések] után játszódik. Uri még mindig nem tud róla, hogy lélektársak, és nem is ebben a szöszben fogja megtudni. (Ha egyáltalán megtudja valaha.)
Korhatár: +18

Kenny x Uri – Azok a boldog szép napok... [novella; soulmate AU; manga spoiler (69!)]
Tartalom: Kenny, Uri, Frieda és Urklyn eltöltenek egy délutánt egymással. A Megválaszolatlan kérdések és a Barátok után játszódik, de azok ismerete nélkül is érthető.
Korhatár: +18

Kenny x Uri – A két testvér [novella; soulmate AU; manga spoiler (69!)]
Tartalom: Florian és Historia, a két testvér, akik egymás szöges ellentétei, egy nap különbséggel születnek. Uri valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mindkettőjüket látni szeretné, Kenny pedig elkíséri.

Frieda x Zeke – Titkok hálójában [novella; soulmate AU; manga spoiler 90+]
Tartalom: Frieda gyerekkorában írt először betűket a karjára. Ismerve a nagybátyja, Uri szomorú helyzetét, aggódva várt a lélektársa válaszára. Három nappal később az meg is érkezett, azonban a súlyos titkok hálójában vergődve Frieda csak a végén érti meg, miért is nem lehetnek boldogak.
Megjegyzés: A KenUri soulmate AU szösszenetcsokorhoz tartozó szösz [Megválaszolatlan kérdések, Barátok, Azok a boldog szép napok..., A két testvér], de a zárójelben felsoroltak ismerete nélkül is érthető. (Állítólag.)

Urklyn x Marcel – Tudni az igazságot... [egyperces; soulmate AU; manga spoiler 90+]
Tartalom: Ukrlyn nem beszél a lélektársáról. Friedával ellentétben ő mindent tud.
Megjegyzés: A KenUri soulmate AU szösszenetcsokorhoz tartozó szösz, elsősorban a Titkok hálójában történteket egészíti ki. És valamikor rendszerezni fogom ezeket a szöszöket is. Valamikor.

Az összefüggő lélektárs-szöszök a továbbiakban ezen a linken lesznek olvashatóak.

Crossover történetek

Attack on Ghoul – 1. felvonás [crossover; novella (?)]
Tartalom: A Shingeki no Kyojin karakterei a Tokyo Ghoul univerzumban. A világban óriások helyett ghoulok léteznek, és Shiganshinában éppen újra lecsapott egy mértéktelen evő. Mikor Eren váratlan telefonhívást kap a legjobb barátjától, élete egyik legrosszabb döntését hozza meg.
Korhatár: +18

Attack on Ghoul – 2. felvonás (crossover)
Tartalom: Az előző szösszenet közvetlen folytatása, avagy Eren ismeretlen helyen ébred, és az egész világ kifordul magából.
Megjegyzés: Nem is annyira szösszenetcsokor, inkább amolyan kisregény lesz szerintem, úgyhogy lehet, innen majd áthelyezésre kerül, mint a Szabadság Szárnyai. Még meglátom.

Attack on Ghoul – 3. felvonás (crossover)
Tartalom: Az előző szösszenet folytatása, Eren és Erwin beszélgetése.
Megjegyzés: Valószínűleg kisregény lesz belőle, és áthelyezésre kerül. 

Ha az ember kishúga rajong a műkorcsolyáért (crossover; modern AU; novella)
Tartalom: Eren kishúga, Gracie imádja a műkorcsolyát. Eren és Callum már kevésbé, de nincs mese, azt kell nézni, amit a kistestvér szeretne.
Megjegyzés: AoT karakterek a Yuri!!! on Ice univerzumban, ahol Viktor és Levi egymással versenyeznek minden alkalommal az első helyért. Párosítás nélküli történet, Callum és Grace Eren féltestvérei, saját karakterek. Halovány manga spoiler (Louise és Colt beköszön fél mondat erejéig?)

Az aletiométer – 1. + 2. felvonás [crossover; novella; spoiler (?)]
Tartalom: A tizenkét éves kollégiumi árva, Eren Jaeger a daimónja társaságában egy nap besurran a kollégium tiltott helyiségébe, ahol szemtanúja lesz, hogy a kollégium mestere valamiféle port csempész a Lordnak szánt borba.
Megjegyzés: Shingeki karakterek Philip Pullman könyvének megfilmesített világában. A történet spoilert tartalmaz az anime 3. évadának 2. felére vonatkozóan, mangában 80+ fejezetekre nézve, még ha javarészt kimondatlanul is, ennek tudatában olvasd.

Attack on Ghoul – 4. felvonás (crossover)
Tartalom: Eren visszamegy Levijal és annak osztagával Armin otthonába, hogy nyomok után kutakodjon... és talál valamit, ami talán elvezeti őt legjobb barátjához.

Az aletiométer – 3 + 4. felvonás [crossover; spoiler?]
Tartalom: Érkezik Eren álma a virágos mezőn a 3. felvonásban, majd 4. felvonásban megismerjük a legjobb barátját Arminon kívül, illetve a Mester magához kéreti, hogy bemutasson neki valakit. Nem akárkit.

Az aletiométer – 5. és 6. felvonás [crossover; spoiler (!)]
Tartalom: Erennek lehetősége nyílik elhagyni a kollégiumot. :-)

Attack on Ghoul – 5. felvonás (crossover)
Tartalom: Eren megismeri Hanjit.

Manga spoilert tartalmazó szösszenetek
(90+ fejezetekre vonatkozóan)


Zeke és Eren (egyperces) [manga spoiler!]
Tartalom: canon, manga spoiler!, Zeke gondolatai Shiganshina után – mert szerettem volna írni valamit Zeke-ről és Erenről, miután elolvastam azt a fejezetet.
Megjegyzés: akkor még nem tudtuk, mi történt Zeke nagyszüleivel.

Levi x Eren – Őrület (novella) [manga spoiler!!!]
Tartalom: canon, manga spoiler a 90. fejezetre vonatkozóan!
Eren magához tér a rémálmából, és aztán elmélkedik az addig történtekről, még az óceán elérése előtt.

Őrület 2. felvonás – Színjáték [manga spoiler!!!]
Tartalom: canon, MANGA SPOILER (90+) a 94. fejezetre vonatkozóan!
A féllábú katona és Falco jelenete az én elképzeléseim szerint.


Galliard x Pieck – Az idő... (novella) [manga spoiler!]

Tartalom: canon, MANGA SPOILER (90+) a 95. fejezetig!, körülbelül azután játszódik
Csak egy röpke jelenet Galliard és Pieck életéből, Galliard szemszögéből. Felbukkan Reiner és Gabi is.

Gondolatok (egyperces)
Tartalom: Zeke gondolatai az édesanyjáról és a családjukról. MANGA SPOILER (90+), illetve enyhe utalás egy teóriára, miszerint Eren és Zeke jelenleg összedolgoznak. ^^

I will kill them all. Every last one. (novella) [manga spoiler]
Tartalom: A manga 102. fejezete Gabi szemszögéből, illetve annak alternatív folytatása. MANGA SPOILER (90+)

Nem az ellenségem (egyperces) [manga spoiler]
Tartalom: A manga 103. fejezete Pieck szemszögéből, egy teóriára építve, ami Zeke-ről szól. MANGA SPOILER (90+), kéretik felkészülni rá!

A labda és a kesztyű (novella) [manga spoiler]
Tartalom: Teória, ami arra épül, hogy Zeke és Eren mindvégig összedolgoznak. A szösszenet a 97. fejezet környékén játszódik, Eren és Zeke a kórházban találkoznak, és mint két idegen, társalognak az ott lakók jelenlétében. MANGA SPOILER (90+), ennek tudatában olvasd.

Bagoly az óceánnál (egyperces) [manga spoiler (90+)]
Tartalom: Teória, ami arra épül, hogy a manga 1. fejezetében szereplő titokzatos, álombeli lány (See you later, Eren.), aki nagyon hasonlít Mikasára, valójában valaki más, ahogyan Eren sem az, akinek mutatja magát. A két gyermekkori barát utolsó pillanata együtt az óceánnál, ahol minden elkezdődött (és ahol remélhetőleg minden véget is fog érni). MANGA SPOILER (90+), ennek tudatában olvasd!

„Mi lett volna, ha…” (novella; Springles) [manga spoiler 105!!!]
Tartalom: A 105. fejezetét végét formáltam át a saját tetszésem szerint. Connie/Sasha szösszenet, Sasha szemszögéből bemutatva egy alternatív verziót.
MANGA SPOILER (105!!!), ennek tudatában olvasd!

Falco első barátja [90+ manga spoiler (97-98!!! fejezet) (novella)]
Tartalom: A cím magáért beszél, néhány gondolat Falco szemszögéből az első barátját illetően, aki szerintem nem más, mint Mr. Kruger. Enyhe pre-slash, ha úgy teszik; ha meg nem, akkor Falco kizárólagos vágyálma Gabi. Ha ez sem, akkor szimplán erős barátai érzések, kinek mi. Ami a lényeg: MANGA SPOILER (97-98!!!), ennek tudatában olvasd!

Eren Jaeger (novella; manga spoiler 90+; spoiler a 105. fejezetre!!)
Tartalom: Falco egész élete megváltozott, hogy megismerte Mr. Krugert; másképp látja már a világot, és ezen az sem változtat, hogy Mr. Kruger meghalt, hogy a helyébe valaki más léphessen: Eren Jaeger. Avagy semmi több, csak Falco gondolatai a léghajón illetve azt követően a szigetiekről, Eren Jaegerről, Gabiról és a jövőjükről. Pre-slash, mert nagyon enyhén Eren/Falco (ne kérdezzétek, miért rajongok ennyire ezért a shipért, magam sem tudom xD), de aki akarja, az nem képzeli bele.
MANGA SPOILER (105!!!), ennek tudatában olvasd!

Ördögök márpedig nem léteznek (novella; 90+ manga spoiler; 106. fejezet!!)
Tartalom: Nicolo elmélkedik a szigetről, illetve az érzéseiről Sasha iránt.
Megjegyzés: Nagyon cukinak tartottam a jelenetüket a 106. fejezetben, muszáj volt írnom róluk. Utalás Springles szálra, valamint nagyon halványan utalás Yelena/Pieckre, bár eléggé kimondatlan, úgyhogy...
MANGA SPOILER (106!!!), ennek tudatában olvasd!

A saját utam (novella; manga spoiler 90+; 107. fejezet!!!)
Tartalom: Eren és Historia beszélgetése a 107. fejezet tükrében.
Megjegyzés: Teória, Eren hogyan jutott el az ellenséghez. See you later girl jelenet a manga 1. fejezetéből ismét előkerül. :D + MANGA SPOILER (107!!!, KÜLÖNÖSEN UTOLSÓ OLDALAK), ennek tudatában olvasd!

Levi x Mikasa – Újrakezdés – 1. felvonás (90+ manga spoiler!)
Mellékszálon: Sasha/Connie, Eren/Historia, Falco/Gabi
Tartalom: A háború ugyan véget ért, de a béke mindig is illékony volt. Amikor Mikasát egy titokzatos küldetés az óceán túloldalára szólítja, Levi hadnagy valamiért ragaszkodik hozzá, hogy vele tartson. Az óceán túloldalán, a béke ellenére ott várja őket az ellenség, azzal együtt pedig Hizuru és a keletiek múltja.
Megjegyzés: A 105. fejezet olvasása előtt íródott, így némi spoiler tudatában most még inkább fáj a szívem, miközben ezt a szösszenetet írom, de… hát ez van. Tehát 90+ manga spoilerre felkészülni!

Levi x Mikasa – Újrakezdés – 2. felvonás [manga spoiler 90+]
Mellékszálon: Falco/Gabi
Tartalom: Kiyomi mulatságot szervez Mikasa tiszteletére, és a rendezvény végére már kezd körvonalazódni, hogy pontosan mit is szándékozik elérni.

Bertolt x Eren – „Sajnálom…” (egyperces)
Tartalom: Csupán néhány gondolat Bertolt szemszögéből, aki bűntudatot érez azért, amit tett.
Megjegyzés: öhm... mert szeretem a ritka (és lehetetlen) párosokat? Igen, azt hiszem, ezért írtam ezt. :D

Nicolo x Sasha – „Amit sosem mondtak ki…” [novella; manga spoiler (108!)]
Tartalom: Connie az egyetlen, aki a tenyerénél is jobban ismeri Sashát. Ő az egyetlen, aki azt is tudja, amit mindenki elől titkoltak, és amit sosem mondtak ki, mert nem lehetett – mert az egyikük eldiai, a másikuk marleyi.
Megjegyzés: Avagy a canon era tragikus Rómeó és Júliája, mert bármennyire is imádom a Springles shipet, egyszerűen nem tudom nem shippelni Sashát Nicolóval. ^^ 

Levi x Zeke – Szakállal és anélkül [novella; manga spoiler (108!)]
Tartalom: Zeke meg akar borotválkozni, és Levi, aki újabban a börtönőre, asszisztál hozzá.
Párosítás: Levi/Zeke [Zevi] ~ mert állítólag egyre népszerűbb ship, és valahogy megihletődtem...

Eren x Armin – Csak érted... [novella; 90+ manga spoiler (108!)]
Tartalom: Armin meglátogatja Erent a cellájában, és számon kéri rajta a Liberióban végrehajtott mészárlást.
Párosítás: Eren/Armin
Megjegyzés: Ez egy készülő hosszabb történet első fejezetének egyik részlete. A történet – Hizuru reménye – elsősorban a 107. fejezet alapján íródik, ám a későbbi fejezetekben történteket is figyelembe veszem itt-ott. Főpárosokat tekintve Levi és Mikasa, illetve Eren és Armin, de számos más párosítás is fellelhető (valamelyik tisztavirág életű, valamelyik tartósabb).

Levi x Zeke – A sátor sötétjében [novella; 90+ manga spoiler (108!)]
Tartalom: Zeke élete sem mentes a rémálmoktól. Mikor egyik alkalommal felriad, a láncok a nyaka köré csavarodnak, fulladozik, az őrei pedig csak nézik, ahogy szenved, ahelyett, hogy segítenének. Levi azonban nemcsak azért van, hogy kiiktassa, ha áruláson kapja, hanem azért is, hogy megvédje.
Párosítás: Levi/Zeke, említés szintjén: Levi/Erwin, Eren/Armin
Korhatár: +18

A fiú a tükörből [egyperces; manga spoiler 90+]
Tartalom: A lány a tükörből jelenet Frieda szemszögéből, majd az Alapító és a Támadó Óriás csatája az óriáserőért.
Megjegyzés: A történet azon a teórián (?) alapul, hogy valamennyi óriáserő hordozója kapcsolatban van egymással az emlékeik által, legyen szó múltról, jelenről vagy jövőről. Ennek értelmében Frieda pontosan tudja, hogyan fog meghalni, és ahhoz mérten viselkedik is. Azaz lehetetlen, hogy az Alapító Óriást, amely minden óriás fölé kerekedik, legyőzhesse a Támadó.

Levi x Zeke – Esti mese [novella; manga spoiler (108!)]
Tartalom: Levi és Zeke átbeszélik a sátorban töltött éjszakát.
Megjegyzés: Utalás szintjén Levi/Erwin.

Levi x Zeke – „Bűzlesz…” [novella; manga spoiler (110!)]
Tartalom: Zeke azóta nem fürdött, hogy a szigetre érkezett, Levi viszont nem tűri az ilyesmit.
Megjegyzés: Utalás szintjén az egész, nagyon lightos. (Pre-slash?)

Lady Tybur x Eren Jaeger – A Támadó Pörölye [novella?; manga spoiler (110!)]
Párosítás: Lady Tybur/Eren Jaeger – mellékszálon: Historia Reiss/Eren Jaeger
Tartalom: Lady Tybur életben marad a liberiói támadást követően. Úgy dönt, elődjeitől gyökeresen eltérve ezúttal nem ül tétlenül, hanem igenis részt vesz a háborúban: behatol Paradis szigetére, hogy felfalja a bitorlót, aki megölte a testvérét.
Korhatár: +18 (!)
Figyelmeztetés: durva nyelvezet, erotikus & felkavaró tartalom, erőszak

Levi x Zeke – Ugyanazt érezni [soulmate AU; novella; manga spoiler (111!)]
Tartalom: Levi gondolatai a hatalmas fák erdejében töltött idő során Zeke-ről és a közöttük levő különleges kapcsolatról, amit lassan már nem tudnak tagadni. Avagy Levi és Zeke lélektársak, és ezt mindketten tudják.
Megjegyzés: Különálló történet, nem részese egyik szösszenetcsokornak sem, amit eddig írtam.

Ymir és az Ördög – Az Ördög alkuja [egyperces; teória; manga spoiler (90+)]
Tartalom: „Neked, két ezer évvel későbbre.” Egyperces, amiben az Ördög alkut ajánlj Ymir Fritznek, és megmutatja neki a két ezer év titkát.

Ördög-Eren és Historia – Az Ördög ereje [egyperces; manga spoiler (90+)]
Tartalom: Eren összegyűjtötte mind a kilenc óriás erejét, és kész, hogy az Ördög szerepében tetszelegve alkut ajánljon Historia királynőnek.

Levi x Zeke – Pengeélen [novella; manga spoiler (110!)]
Párosítás: Levi/Zeke – említés szintjén: Levi/Erwin
Tartalom: „Ha más körülmények között találkoztak volna... Ha Zeke egy kicsit is...” De nem így történt. Erwin halott, Zeke és Levi azonban pengeélek táncolnak. Ahogy mondani szokás: a gyűlöletet csak egy hajszál választja el a szerelemtől...

Levi x Zeke – Áruló üvöltés [egyperces; manga spoiler (112!)]
Párosítás: Levi/Zeke
Tartalom: A manga 112. fejezetének Levi-Zeke pillanata Zeke szemszögéből.
Megjegyzés: A 112. fejezet olvasása után, csupán annak ismeretében íródott íródott.

Levi x Zeke – Újra meg újra [egyperces; manga spoiler (112?)]
Párosítás: Levi/Zeke – említés szintjén: Levi/Erwin
Korhatár: +18
Tartalom: A legnagyobb bűnt újra meg újra elkövetik.
Figyelmeztetés: erotikus tartalom (!)
Megjegyzés: Valamikor a 112. fejezet környékén íródott? Azt hiszem.

A „durr-durr” [egyperces; manga spoiler (115!)]
Tartalom: Durr-durr, csupán ennyit lehet hallani, azt is nagyon gyöngéden. Hanji számára ez is bőven elég.
Megjegyzés: A 115. fejezetben történtek – mert hiszem, hogy valami ilyesmi történt...

„Bagoly” hangja [egyperces; manga spoiler (106!)]
Tartalom: „Eren nemcsak hallja Kruger hangját, ő maga Kruger.
Megjegyzés: Spoiler a 106. fejezetre nézve! 

Floch/OC(/Eren) – Idióták [novella; manga spoiler (117!)]
Tartalom: Selena Richter otthonát óriások pusztították el, mikor kilencéves volt. A szüleit a szeme láttára falták fel, de ő szerencsésnek bizonyult; Mike Zacharias időben rátalált, és onnantól kezdve gondoskodott róla. Tizenkét éves korában nem volt kérdéses, hogy részt vesz a kiképzésen; a 104. kiképző egység tagjaként összebarátkozott a „csapattal”, később pedig Eren szerelme is lett. Eren azonban önfejűen átszelte az óceánt, és még csak el sem búcsúzott tőle, így tíz hónap elteltével Selena még mindig nem tudja a miérteket, de már nem is érdekli. Továbblépett, és beleszeretett Flochba. Pont akkor, amikor minden tökéletes, kell neki is megőrülnie… Még hogy Jaegeristák! Nevetséges.
Megjegyzés: Kérésre született, spoiler a 117. fejezetig!

Levi x Zeke – Álmok [soulmate AU; egyperces; manga spoiler (111!)]
Tartalom: Levi és Zeke lélektársak, akik álmodnak egymásról.
Megjegyzés: Lélektárs AU, hasonló koncepciójú történet már született, csak az Levi/Eren változatban. Manga spoiler a 111. fejezetre vonatkozóan!

Vakáció Liberióban [modern AU; novella; manga spoiler (90+)]
Tartalom: Eren a maga sajátos módján reagálja le az apai rokonságot – avagy modern kor, a Jaeger család Shiganshina körzetben élő tagjai meghívást kapnak az óceán túloldalára, én pedig kísérletet tettem rá, hogy valami vicceset és teljesen mást írjak. Ez lett az eredménye. Mondanom sem kell, 90+ manga spoiler!

1-2-3, a legnagyobb ellenség [Eremin (?); egypercesek; manga spoiler (117!)]
Tartalom: Össze nem függő szösszenetek, amiknek központi témája, hogy minden ember két nevet visel az alkarján: a lélektárs és a legnagyobb ellenség nevét. A lélektársság nem feltétlenül jelent szerelmet, de van, amikor az. Ami közös bennük: Eren mindháromban magáénak tudhatja Armin nevét.

Vakáció Liberióban 2.0 [modern AU; novella; manga spoiler (90+)]
Tartalom: Eren Liberióban tölt egy hetet, és Zeke lehetetlenre vállalkozik, megpróbálja összebarátkoztatni az ott élő kölykökkel. Nem mondhatni, hogy ez volt élete legjobb ötlete.
Megjegyzés: Értelemszerűen a Vakáció Liberióban szösz folytatása, de talán különálló szöszként is megállja a helyét. (Nem tudom.) Ja és manga spoiler 90+.

Ördögök és istenek [novella; manga spoiler (118!)]
Tartalom: Eren az Ördög. Eren az Isten. Eren csak Eren.
Megjegyzés: Manga spoiler a 118. fejezetre vonatkozóan!

Vörös a feketén (novella; manga spoiler 90+)
Tartalom: Egy óriásoktól hemzsegő világban nincs boldogság. Csak a remény a boldogságra – ami elillan, mert egy háborúban mindig vannak vesztesek és győztesek, és a béke, amit vér és könny árán kiharcolnak, sosem a legtökéletesebb. A feketén nehezen látszik a vörös, de a vér attól még ott van. Mindig ott van.
Párosítás: Eren/Armin, Sasha/Connie (nagyon halványan)
Megjegyzés: Manga spoiler 90+!

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 1 + 2 + 3. felvonás [90+ manga spoiler (!)]
Tartalom: Shiganshinának hívták a helyet, ahol Eren Jaeger született, de Liberiónak azt, ahol felcseperedett. Avagy Eren harcos, nem pedig katona, és 854-ben találkozik egy féllábú katonával, akit Urinak hívnak.
Megjegyzés: 12 felvonás + 1 epilógusnak indult, aztán adatvesztés következtében újraírásra került. Mindenképpen lesz korhatáros felvonás is, de azt majd úgyis jelezni fogom.

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 4 + 5 + 6. felvonás [90+ manga spoiler (!)]
Tartalom: Fény derül rá, Eren hogy került Liberióba, és lezajlik az ünnepség is, amin a Tybur család tiszteletét teszi.
Megjegyzés: Értelemszerűen az előzőek folytatása.

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 7. felvonás (90+ manga spoiler)
Tartalom: Eren Frieda királynő színe elé kerül. Meghoz egy döntést, és elindít vele egy lavinát.
Megjegyzés: Előzőek folytatása, értelemszerűen 90+ manga spoiler.

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 8. felvonás (90+ manga spoiler)
Tartalom: Jóban-rosszban, avagy Eren végre szabad lesz.
Megjegyzés: Előzőek folytatása, értelemszerűen 90+ manga spoiler!

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 9. felvonás (90+ manga spoiler)
Tartalom: Eren és a harcosok beszélgetnek egy jót, a végén pedig váratlan vendégek érkeznek Hizurúba.
Megjegyzés: Értelemszerűen az előzőek folytatása, továbbá 90+ manga spoiler!

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 10. felvonás (90+ manga spoiler)
Tartalom: Eren és Armin. Eremin.
Megjegyzés: 90+ manga spoiler, előzőek folytatása.

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 11. felvonás (90+ manga spoiler)
Tartalom: A tanácskozás Hizurúban. Erenék új szövetségesre lelnek.
Megjegyzés: Értelemszerűen az előzőek folytatása, 90+ manga spoiler a Marley Arc miatt.

A Falakon Túli Fiú [Eremin] – 12. felvonás (90+ manga spoiler)
Tartalom: Eren a hatalmas fák erdejébe megy, és végül eljut Zeke-hez.
Megjegyzés: Említés szintjén Zeke/Levi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése