Múltadba zárva [Ereri] – Fejezetek (befejezett)

Múltadba zárvaPárosítás: Levi/Eren

Tartalom: Mikor Eren a modern korból titokzatos körülmények között autóbalesetet szenved, testet cserél azzal az Erennel, aki óriásokkal harcol.
Óriásváltó Erenünk ugyanekkor a modern korban tér magához, ahol nemcsak azzal kell szembesülnie, hogy visszakapta halottnak hitt anyját, hanem hogy a világ teljesen más, mint az, amibe ő beleszületett, s az autóbaleset sem biztos, hogy egy balszerencsés véletlen volt…
A modernkori Eren semmit sem ért a világból, arról meg végképp gőze sincs, hogy képes-e még óriássá alakulni.
Egy a biztos: bajban vannak.
Mindketten jó nagy bajban vannak.

Figyelmeztetés: MANGA SPOILER (90+)
(erre kéretik odafigyelni!)

Korhatár: +18

Megjegyzés: A kép saját készítésű. :)

Fejezetek:

Prológus + 1. fejezet
Tartalom: Eren a modern korból titokzatos körülmények között autóbalesetet szenved, és amikor magához tér, egy teljesen más világban találja magát. Ugyanekkor Eren Jaeger, aki óriáserővel rendelkezik, a modern korban tér magához, és a világ hirtelen kifordult önmagából... Nem mondhatni, hogy jól reagálják le.

2. fejezet
Tartalom: Kruger megpróbál úgy tenni, mintha Jaeger lenne, és beilleszkedni az óriásváltó világába, azonban viselkedésének drasztikus változása nem marad észrevétlen. Ezalatt a modern világban Jaeger megismerkedik Kruger családjával – és  még valakivel, aki nagyon fontos Kruger számára.

3. fejezet
Tartalom: Kruger hibát hibára halmoz, ám ki kell derítenie: vajon mi történt Jaeger óriáserejével? A titokról lehull a lepel. Jaeger a modern korban valóra váltja az álmát, de rájön, hogy az élet Kruger világában nem fenékig tejfel. Már várják.

4. fejezet
Tartalom: Kruger és Levi megpróbálják kitalálni, vajon mi és hogyan történhetett, illetve hogy kiket avathatnak be a titokba. A modern korban Jaeger megtud ezt-azt Kruger titokzatos autóbalesetét valamint a családját illetően, a végén pedig előkerül egy fénykép egy nem várt üzenettel a hátoldalán.

5. fejezet
Tartalom: Kruger és Levi beavatják Hanjit a titokba, és mindent mindent megtesznek annak érdekében, hogy senki se jöjjön rá, hogy Jaeger és az óriáserő is elveszett. A titkolózás azonban összehozza az embereket... De Kruger nem maradhat, és ezt mindketten tudják. A modern világban Jaeger felkeresi a fényképen szereplőket.

6. fejezet
Tartalom: Sor kerül az ötvenhetedik falakon túli expedícióra, amin Kruger nem vesz részt, így marad ideje gondolkodni. Erwin Smith, akit szintén beavattak a titokba, elmesél valamit a múltjából az expedíciót követően. A modern világban Jaeger megismeri a Reiss család történetét és az emberiség titkát. Voltak jelek. Voltak jelek, csak Jaeger figyelmen kívül hagyta őket.

7. fejezet
Tartalom: A Felderítő Egység a Mária fal visszafoglalását tervezi, Levi és Kruger között tagadhatatlan a vonzalom, kérdés csupán, hogy hogyan tovább... A modern világban Jaeger fogoly – vagy mégsem? Annyi biztos, hogy megtudja a saját világának sötét igazságát, és nem várt ismerősök bukkannak fel.

8. fejezet
Tartalom: Krugernek sikerül kapcsolatot teremtenie Jaegerrel, azt követően pedig még közelebb kerül Levihoz. Ezalatt a modern világban Jaeger egyre nagyobb pácba kerül, de mielőtt minden fekete és vörös lenne, talán érkezik végre a segítség. Talán.

9. fejezet
Tartalom: Kruger nem Eren Jaeger, és ez kezd feltűnni Jaeger barátainak. A harcosok hallatnak magukról – mindkét világban.

10. fejezet
Tartalom: Kruger az óceán túloldalán sínylődik, és míg mindenki azt hiszi, hogy ő valójában az óriásváltó Jaeger, valaki megtudja az igazságot... A végén meghoz egy döntést, és egy lavinát indít el vele. Ugyanekkor Jaeger a modern világban találkozik valakivel, akinek a létezésében sem volt biztos.

11. fejezet
Tartalom: A világok között Kruger és Kiyomi elbeszélgetnek egymással, majd fény derül a legnagyobb ellenségre. Ezalatt Jaeger a modern világban mindent megtesz, hogy megvédje Mikasát –  akár még arra is képes, hogy óriássá változzon...

12. fejezet
Tartalom: Szemtől szemben, mégpedig a köztes helyen. A legnagyobb ellenség szövetségeseivel együtt megmutatja magát, továbbá megismerhetjük nemcsak a múltját, hanem az Ördög és Ymir alkuját, valamint Marley és Eldia létrejöttének körülményeit.

13. fejezet
Tartalom: Modern világ Arminja színre lép. Fény derül a múltjára, valamint Doppelgänger Eren ördögi tervére.

14. fejezet
Tartalom: Valami történik a világgal, Eren pedig mindent eldöntő lépésre szánja el magát...

15. fejezet
Tartalom: Egyetlen lövés... és eldől a sorsuk.

16. fejezet
Tartalom: A csata véget ért ugyan, ám a világ romokban. Eljött a búcsú ideje, és az, hogy valaki magára vállalja a világok megmentésének szerepét. Ezt a valakit úgy hívják, a Kapuőr. Róla szól ez a fejezet.

17. fejezet
Tartalom: Eren hazatér, de már semmi sem lesz olyan, mint régen. :-)

Epilógus
Tartalom: Egy teljesen más élet kezdődik... :-)
Korhatár: +18

Novellacsokor – „Tőled, kétezer évvel ezelőtt…”
Megjegyzés: Szigorúan a 12. fejezetétől kezdődően olvasandó!

Írás alatt áll egy folytatásféleség, amolyan spin-off, ami a Múltadba zárva ominózus autóbalesete előtt néhány nappal veszi fel a fonalat, és annyi biztos, hogy nemcsak az előzményt tudjuk meg, hanem egy jó darabig az ellenség szemszögéből követhetjük majd az ismerős (vagy éppenséggel ismeretlen) eseményeket. Érkezik benne modern Levi és a szerelme, csak ennyit mondhatok. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése