2017. augusztus 25., péntek

Beharangozó, avagy hírek a készülő történetekről

Sziasztok!

Már a Vihar utolsó fejezeténél felvázoltam egy kicsit, mire lehet számítani az új történet esetében, de most egy kicsit bővebben írnék róla. :)

De mielőtt belekezdenék, egy gyors helyzetjelentés a többi történetről:

Jelenleg írás alatt áll a Szabadság Szárnyai [modern!AU, Ereri] szösszenetcsokrom 5. felvonása, amiben a mellékszál válik kicsit hangsúlyosabbá. Megtudjuk, kibe szerelmes Mikasa valamint Armin, a végén pedig Eren ismét a Szabadság Szárnyaiban köt ki, ahol nemcsak Levi vár rá.

Elkészült egy újabb Ereri szösszenet, ez viszont manga spoilert tartalmaz a 91. fejezetig. A tervek szerint készül hozzá majd még egy, ami a 91. fejezettől felfelé levő fejezetekre tartalmaz spoilert… vagy hát… az én elméletemet, hogy mi is történik éppen Erenékkel. :)

És írás alatt áll egy modern!AU, Jean/Mikasa történet, hamarosan befejezem.

Helyzetjelentés vége, tehát az új történet:



A Titánok egy alternatív univerzumban játszódó, Ereri történet lesz. A korhatár +18 (és valószínűleg hangsúlyosabban, mint a Viharban, erre tessék figyelni), a főpároson kívül pedig természetesen megjelennek más párosok is.

Mellékszálon: Eren/Mina Carolina (tiszavirág életű, de nagyon szeretem Minát, és szerintem tökéletes első szerelem lehetett volna Eren számára ^^), Ymir/Krista(/Reiner ~ plátói), Jean/Mikasa, Armin/Annie(/Bertolt ~ plátói), Sasha/Connie, Farlan/Isabel… Azt hiszem, egyelőre ők vannak tervbe, de persze ez bővülhet még. Hiába készítek vázlatot, a megvalósítás során lehet, hogy eltérek tőle. :)

És mivel AU, egy apró megjegyzés:

1. Carla, Marco, Mina Carolina, Farlan, Isabel és a többiek élnek és virulnak, az emberevő óriások ugyanúgy léteznek, csak a koncepció változott meg egy kicsit.

2. Krista Eren unokatestvére (régi teória alapján), és van egy kisfia is, akinek a Kuklo nevet adtam (Kuklo Munsell után, aki pedig a – fogalmam sincs, mennyire ismert – Before the Fall előzménytörténet főszereplője).

3. Eren és Mina Carolina a történet elején együtt vannak, kapcsolatuk sorsa viszont eleve elrendeltetett, révén, hogy ez egy Ereri fanfiction. Remélem, ez senkit sem gátol meg az olvasásban! Ami viszont problémát okozhat…

4. A történet során manga spoilerre lehet számítani a későbbi fejezetekből, kérlek, ennek tudatában olvasd! (Levi múltja, Kenny, Zeke, Dina valamint a Reiss család… rájuk lehet számítani)

És akkor végre a tartalom: 854-ben járunk, Shiganshina körzetét éjjelente és néha napközben is „rettegésben” tartja egy fiatal – a Katonai Rendőrség szerint bűnözőkből, az elnyomottak szerint hősökből álló – csoport, akik a nyomornegyedben élőket segítve dacolnak a törvénnyel és lopnak, ha kell.

Amikor a Katonai Rendőrség sokadszorra is kudarcot vall a négy fős csoport, név szerint a Titánok elfogásával kapcsolatban, a Felderítő Egységre hárul a feladat, hogy rendet teremtsen. A Felderítő Egység pedig nem mást küld ennek elvégzésére, mint az emberiség legerősebb katonáját, Levi hadnagyot.

Eren Jaeger tizenkilenc éves és a Titánok tagja. Mivel falak általi ketrecben él, mindig is a szabadság után vágyott. Tudja, hogy a kiút a fogságból a kapukon keresztül történik, így hát kész bármit megtenni érte… Akár azt is, hogy az emberiség ellen szövetkezzen.


Remélem, velem tartotok az újabb kalandra. Az első fejezet hamarosan érkezik, addig is egy kis ízelítő belőle:

„A felderítő dühös szitkozódása lassan beleveszett a süvítő szélbe. Eren Jaeger arcán halvány mosoly suhant át, ahogy hátrapillantott a válla fölött. Könnyedén szelte át a távolságokat a háromdimenziós manőverfelszerelés segítségével, amit nemrég csent el a Katonai Rendőrség legidiótább tagjától, és ahogy egyik háztetőről a másikra szökkent, nem kellett hátrafordulnia, hogy tudja, üldözőit mennyire megdöbbentette a gyorsaságával. Egyikük sem érte utol. 

Három nap telt azóta, hogy a Katonai Rendőrség riadóztatta a Felderítő Egységet a Shiganshina körzetben eluralkodó kaotikus állapotok láttán, azonban a felderítők hiába próbálkoztak, nem tudták beváltani a hozzájuk fűzött reményeket: nem tudták kézre keríteni a hírhedt Titánokat.”

6 megjegyzés: