2018. március 31., szombat

Hírmorzsák (videó és részlet)

Sziasztok!

Az ünnepekre való tekintettel A Titánok 16. fejezete nem biztos, hogy ezen a hétvégén érkezik, lehetséges, hogy majd inkább a hét elején, kedd körül, de gőzerővel dolgozom rajta, hogy időben befejezzem.

Ha esetleg mégsem sikerülne, addig is kárpótlásul összedobtam egy trailerszerű videót, hogy kb. mi mindenre lehet majd számítani. Nem vagyok egy profi videós, de tanulgatom. (Ami a tartalmát illeti, a mangát/animét természetesen figyelembe veszem a történet írása során, csak a történet fog egy kicsit más kontextust kapni. ^^)

Aki kíváncsi rá, nos, spoilerre felkészülni, nemcsak a Titánok terén, hanem a Lost Girls OVA kapcsán is! ^^


Illetve egy nagyon rövid részlet a fejezetből:

– Mielőbb elő kell őket kerítenünk – mormogta Hanji. – Szükségünk van rájuk, Erwin. Nélkülük sosem leszünk rá képesek, hogy visszafoglaljuk a Mária falat, ahogyan a pince titkát sem fogjuk megismerni. Tudatlanságban élünk és élni is fogunk, ha nem teszünk valamit. Bármelyik pillanatban átjuthatnak a Sina falon, utána a Rózsán… és akkor nekünk végünk. A Rózsa falon túl… őket a szabadság várja, a Bestia, a Páncélos meg a Kolosszális, meg a többi ellenség, akikről mi még nem tudunk. Azok, akikkel szövetkezhetnek. Nem engedhetjük meg nekik, hogy elmenjenek és itt hagyjanak minket meghalni.

– Nem is fogjuk. – Levi ellökte magát a faltól. – Bízd rám az ügyet, Erwin – kérte. – Nemcsak megtalálom Eren Jaegert, hanem vissza is fogom hozni. Őt is, meg a kis barátnőjét, a Nőstény Óriást. Tudod jól, hogy innen csak egyféleképpen tudnak menekülni.

Erwin szemében megértés csillant.

– Az alagutakat használva.

– Bingó.



Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Hamarosan érkezem! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése