2018. április 24., kedd

Pillanatnyi helyzetjelzés + rövid részlet

Sziasztok!

Egy-két nap türelem és érkezik a Titánok 18. fejezete. ^^ Még a hosszú hétvége előtt várható, csak az utóbbi napokban annyi minden összejött, hogy nem tudtam eleget foglalkozni vele.

A hosszú hétvégén (vagy azután) várhatóan hozom a korábban emlegetett Rivamika szösszenetet. :D

Azt már elég sokszor kihangsúlyoztam, hogy lehet tőlem kérni konkrétan ficet is, párost vagy ötletet adni, vagy bármit, ez még mindig most is áll, mint ajánlat. Akár az oldalon, akár privátban: dettanetta[kukac]gmail.com Az egyetlen kb, amit nem tudok teljesíteni (csak ha nagyon megerőltetem magam), az az Eremika... Sajnálom, erre tévedő Eremika rajongók, Erent tényleg bárkivel el tudom képzelni... Csak vele nem, mondjon bárki bármit is.

És mielőtt elfelejtem, hamarosan lehet készülni a manga új fejezetére... ;) Rohamosan telnek a napok!

Addig is egy rövidke részlet a Titánokból:

„Levi megérintette a vállát. A keze lustán időzött el rajta, Eren mégis hatalmas súlyként fogta fel. Forróság áradt szét a testében, a feje búbjától a lábujja hegyéig érezte, és hirtelen annyira közel kerültek egymáshoz, mint legutóbb, amikor szintén csak annyira volt képes, hogy elvörösödjön. Nem értette, hogy a férfi miért viselkedett így, de valamiért egy cseppet sem bánta.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése