2018. október 16., kedd

Kenny x Uri – Nem tök mindegy? [novella; soulmate AU; manga spoiler (69!)]

Nem tök mindegy?

Soulmate AU, canon era
Párosítás: Kenny/Uri
Korhatár: +18
Figyelmeztetés: erotikus tartalom (!), sokkolódott Rod Reiss
Tartalom: Dióhéjban nem több, mint Kenny és Uri első alkalma együtt.
Megjegyzés:
1.) Valamikor 829-830 környékén járunk időben. :) A Megválaszolatlan kérdések, a Barátok és az Azok a boldog szép napok...-at követi időrendben, A két testvér előtt játszódik, de ezek ismerete nélkül is remélhetőleg érthető.
2.) MANGA SPOILERT tartalmaz a 69. fejezetre vonatkozóan!


– Szégyent hozol a családunkra.

Kenny érkezése előtt sosem veszekedtek Roddal. Azt az egy alkalmat leszámítva, mikor Rod megértette, hogy Uri az apjuk nyomdokaiba lépve ugyanúgy nem hajlandó felszabadítani az emberiséget az óriások uralma alól, nem veszekedtek. Mikor Rod először hozta haza a szerelmét, egy csúnyácska, de gazdag asszonyt, Uri kedvesen mosolygott, és hangosan egyszer sem mondta meg a véleményét. Inkább kerülték a konfliktusokat, inkább nem szóltak bele egymás életébe. Kenny ezt is megváltoztatta. Kenny mindent megváltoztatott.

Uri nem gondolta, hogy szégyen legyen szeretni. Rod már azon is problémázott, hogy egy férfihoz húzta a szíve, hát még azon, hogy egyhez az Ackerman családból… Napokon keresztül nem beszélt Urival, mikor rájött, mi zajlik a zárt ajtók mögött. Amikor tudatosult benne, hogy Kenny…

– Hozzád ért – borzadt el. A szívásnyomot nézte Uri nyakán, és kirázta a hideg. – Hozzád ért a mocskos kezével.

Uri a szemét forgatta.

– Túllépnél rajta?

– Képtelen vagyok.

– Veszem észre.

– Szégyent hozol a dicső királyi vérre, Uri!

– Tedd túl magadat rajta, Rod.

Rod nem dirigálhatott. Nem mondhatta meg neki, hogy mit tegyen vagy mit ne, mert az irányítás mindvégig Uri kezében volt. Képes volt rá, hogy eltörölje a memóriáját, elvegye az emlékeit, megmásítsa őket, és nem boldogan, de megtette volna, ha… Rod valami olyasmire szánja el magát, amire nem kellene. Szerencsére nem kellett drasztikus lépéseket tenni.

Rodnak igaza volt: Kenny megérintette, megcsókolta, a karjába vonta. Együtt töltötték az éjszakákat, és Uri feltérdelt az ágyon, a szájába vette merev farkát, és a besütő fényben mohón, teljesen kifordulva magából szopta, úgy, mint akit erre teremtettek. Nem érzett szégyent, ahogy örömöt adott Kennynek, és amikor elrántotta a fejét, a férfi élvezete pedig az arcára fröccsent, összeszorított szemmel nyalta meg az ajkát.

Ha Rod most látna… – gondolta. Kenny síkos ujjait érezte a testébe furakodni, egyiket a másik után; sokkal könnyebben fogadta magába őket, mint a legelső alkalmakkor. A férfi nyaka köré kulcsolta a karját, elemelte a csípőjét az öléről, hogy jobban odaférjen hozzá. Kenny a nyakát szívta, csókolta, harapta a fogával, nyomokat hagyott maga után, újabbakat, újra meg újra újabbakat, mélyeket, erőseket, hogy másnap Rod ismét rohamot kapjon. Ez volt az új, kedvenc hobbija.

Uri remegett, ahogy a harmadik ujj is belécsúszott, és kellően mélyre döfött benne, elérve a legérzékenyebb pontját. Könnybe lábadt a szeme, szisszenésszerű hangot hallatott, majd megint ugyanazt próbálta produkálni, ami viszont már halk nyögésbe fulladt.

Kenny állára csókolt, a serkenő szőrszálakra, aztán elérte az orra hegyét, és még szorosabban ölelte magához a nyakánál fogva. Lehúzta, hogy megcsókolja, hogy akaratosan áttolja a nyelvét a szájába, közben pedig belemarkoljon Kenny vállig érő, sötétbarna hajába, s felnyöszörgött, ahogy Kenny felgyorsította a tempót. Hosszú ujjai egyre gyorsabban, de még mindig finoman tapogatózva mozogtak Uri testében, és a férfi a végén már szűkölt a türelmetlen vágytól. Akaratosan mozdította előre-hátra a csípőjét, az ajkával rabul ejtette Kennyét. A szájába zihálta a szerelmét, és aztán összeszorította a szemét, mert a vallomástól zavarba jött. Kenny mormogott valamit viszonzásul, nem eresztette, csak hajszolta tovább, egyre csak tovább a biztos extázisába, mint mindig, valahányszor sor került erre. Urinak vérzett a szíve, mégsem bánta annyira. Kennyvel lehetett, és csak ez számított.

A világon majdnem mindenki rendelkezett valakivel, akit neki teremtettek: lélektársnak hívták, a bőrükön keresztül kommunikálhattak egymással. A fekete betűk fehéren izzottak fel, mielőtt eltűntek volna az illető alkarjáról, hogy a másik fél bőrén jelenjenek meg, viszketős, csiklandós érzést hozva magával. Ha a betűk eltűntek és nem érkezett válasz, az három dolgot jelenthetett: az adott személy vagy a kevésbé szerencsések körét gazdagította, azaz nem volt lélektársa, vagy a lélektársa már elhunyt, vagy pedig… ez a variáció kevesek fejében fordult meg: a lélektárs igazából magasból tett a kötelékre, ezért arra sem vette a fáradtságot, hogy egyáltalán válaszoljon a reménykedő másiknak. Ez utóbbi igazából a lélektársság természetes mivolta ellen valló cselekedet volt, a lélektársak már-már mániákusan vágytak a másik után, akarták a kapcsolatot, egyszerűen kapcsolatba kellett lépniük egymással ahhoz, hogy megnyugodjanak, s ne veszítsék el teljesen az eszüket.

Uri rengeteg kérdést tett már fel a lélektársának, de egyszer sem kapott rájuk választ. A három variáció közül valamelyik kategóriába tartozott, és mérget vett rá, hogy a legutóbbiba. A családja is osztotta a véleményét, sőt Rod mindennek elhordta már a titokzatos illetőt. Ami Rodot illette, feleségül vett egy rusnya nőt, csinált neki két gyereket, és közben az asszony háta mögött hetyegett az újonnan felvett cseléddel, azzal az Alma nevű, csinos, szőke hajú nőcskével, akiről kiderült, hogy valójában a lélektársa, és akit Kenny többször is ringyónak nevezett. Hogy valóban abból élt a kúriai munkája előtt vagy sem, azt Uri nem tudta, de nem is kívánta tudni. Rod állítása szerint túl jól szopott ahhoz, hogy tisztességes fiatal nő legyen, és amikor nekilátott, hogy részletezze, mi mindent csináltak együtt, amire a felesége hajlandó sem volt, Uri inkább felállt, s a munkájára hivatkozva otthagyta a testvérét. Nem bírta tovább hallgatni Rod szókimondóságát.

Roddal ellentétben nem törődött úgy a szerelemmel és a testiséggel. Ő arra vállalkozott, hogy felszabadítsa az emberiséget, Rod meg arra, hogy sorozatot gyárt a királyi vérű gyermekekből. Azt mondta, arra használja majd Uri tizenhárom évét, hogy annyi porontyot nemezzen, amennyit csak tud. Az utánpótlásra a szörnyeteg ereje miatt mindig is szükség volt. Uri tizenhárom éves áldást és átkot kapott egyszerre, a tizenharmadik év végéhez közeledve át kellett adnia az erejét a következő királyvérű hordozónak. Azt is tudta már, hogy melyik gyermek lesz az Rod kölykei közül. Tudta, mert látta az emlékeken keresztül Frieda Reisst, Rod legidősebbik lányát, amint könnyektől reszketve a karjába döfi az injekciós tűt. Látta a magasba emelkedni eszét vesztett óriásának alakját, és látta saját magát is a lány a szemszögéből, amint kiláncoltan várja a végzetét. Kevés ember mondhatta el magáról, hogy pontosan tudja, hogyan fog meghalni – Uri ilyen volt.

Ha akarta volna, ő is élhetett volna olyan életet, mint Rod. Miután megértette, hogy az apja miért nem pusztította el soha sem az óriásokat a szörnyeteg erejével, dönthetett volna úgy is, hogy időt szakít a boldog percekre: családot alapíthatott volna, és a saját gyermekei közül választhatta volna meg az utódát. De az emlékek nem hazudtak, és Uri tudta, hogy eleve elrendeltetett, hogy Frieda váljon a következő királynővé. Frieda, és aztán vége. Az erőt el fogják ragadni.

Uri mindent látott és semmit sem tehetett ellene. Így volt ez rendjén.

Az volt a sorsa, hogy azokat a boldog, édes perceket Kennyvel élje meg. Kennyvel, aki a legendás Ackerman családból származott – abból a családból, amelynek tagjait még a szörnyeteg erejével sem lehetett irányítani. Az Ackerman család emlékeit nem lehetett megváltoztatni, ezért is voltak annyira veszélyesek. Száz évvel ezelőtt az akkori király ellen lázadtak, nem értettek egyet a dolgok menetével, és Uri nagyon sokáig azt hitte, szinten teljesen ki is irtották őket.

Aztán rájött, hogy tévedett. Rájött, mikor Kenny Ackerman a semmiből feltűnt, és olyan erővel támadt rá, hogy egészen beleszédült a látványába. Aranysárga fény cikázott a levegőbe, az óriása előrobbant belőle, arccal előre hanyatlott, a nyakszirtjén meg ott gubbasztott Uri, kezét a szörnyeteg testében tartva, köpenyének kámzsája hátrabukott. Ott volt Uri, az az Uri, aki utána a kezével fogta fel Kenny kését, és késsel a karjába fúródva állt meg a fűben terpeszkedő, riadt csodálattal vizslató férfi előtt, hogy fejet hajtson. A fűszálak csiklandoztak a homlokát, ahogy nekinyomta a fejét, és apró, törékeny alakja reszketett a hatalmas, laza köpenyben. Ő, aki mindenki fölé magasodott, de Kenny Ackermant sosem irányíthatta, teljesen behódolt egy olyan ember előtt, aki a köztudatba „Torokmetsző Kenny” néven vonult be, annyi emberrel végzett már a Katonai Rendőrségből.

Kenny azt mondta ezek után, hogy segíteni akar, Uri pedig bólintott. Így kezdődött a kettőjük kapcsolata hónapokkal korábban, pont így, csodába illő módon, hitetlenül, és amikor először csókolóztak, először érintették meg egymást, azt is hasonlóan döbbenetes élményként fogták fel. Uri akkoriban még sokat bámulta az alkarján levő makulátlan bőrt, akkoriban még sokszor várta, hogy a lélektársa meggondolja magát, mégis írjon neki… de ahogy teltek a napok, hetek, végül pedig a hónapok, egyre kevésbé nézegette.

Értelmét vesztette a sok évnyi kétségbeesés. Értelmét, hiszen betoppant az életébe Kenny és Kennyvel együtt egy csipetnyi boldogság is a temérdek keserűség közé. A világ nem lett jobb attól, hogy Kenny létezett, de Uri jobban tudott benne megmaradni; a tizenhárom év árnyékában egy pici öröm is érhette – éppen ezért nem érdekelte Rod véleménye. Tartsa csak meg magának, egy cseppet sem érdekelte.

Kenny nyelve a szájába kalandozott, az ajkuk durván egymásnak préselődött, és a mozdulataikból hirtelen hiányzott a szelídség, sürgető vágy vette át a helyét, mohóság és szenvedély kombinációja, vadság, ami a végletekig hajszolta Uri remegő testét. Kenny kihúzta belőle az ujjait, az oldalára hengeredett, sietve szöszmötölt. Uri fél szemmel, a pillái alól vizslatta őt, miközben a mellkasa hevesen emelkedett fel és alá, szíve olyan ütemben dübörgött, hogy a fülében hallotta a dobogását visszacsengeni. Izgatott kisgyereknek érezte magát, nem egy megfontolt, egyre idősödő felnőttnek, aki egy átok fogságában élt, s várta, mikor telik le az ideje; kisgyereknek, aki izgult, elvörösödött, zavarba jött, mindent csinált, amit nem kellett volna.

Eltűnődött rajta, hogy vajon Kenny is így érzi-e magát. Minden egyes mozdulat természetesnek hatott, úgy, mintha mindig is így kellett volna lennie, de mintha… Kenny keze is remegett volna egy kicsit? Uri nem volt benne biztos, hogy nemcsak beképzelte magának az egészet.

Kenny visszatért, a keze megpihent a csípőjén, majd lejjebb csúszott a lábszárára. Sötét haja nyirkosan tapadt a bőréhez, az arca mintha átmelegedett volna, vagy csak a gyertyák fényében látszott kipirultnak. Az ujjai ismét Uri testébe csúsztak, lassan és tapogatózva, finoman ollóztak benne; a tekintetével cirógatta végig Uri alakját, és csak utána a szájával a száját, fölé hajolva, kényelmetlen pozícióban. Csókolóztak, Uri pedig sóhajtott. Teljesen kiszolgáltatottan feküdt Kenny alatt, és jóformán hagyta, hogy Kenny úgy vezesse őt, úgy bánjon vele, ahogy neki jól esik. Nem mondott egy szót sem, mikor a férfi a vállára húzta a lábát, és akkor sem, amikor egy kicsit erősebben markolta meg a csípőjét remegő kezével – mert remegett, igenis remegett a keze! –; inkább makacsul előrelökte a testét, Kenny pedig beléhatolt.

Kapkodón történt meg, Uri tehetett róla, a türelmetlensége miatt kellett sziszegni meg a fogát összeszorítania, de nem fájt annyira nagyon, hogy ne bírja elviselni, ráadásul Kenny azonnal visszafogta magát. Bőszen káromkodott, miközben Uri csípőjébe kapaszkodott, Uri pedig nyögve mozdult meg.

– Gyerünk! – sürgette. – Túlélem. Elfelejtetted… hogy mi vagyok?

Ahogy Kenny lenézett rá, mindenről árulkodott: hogy is felejthette volna el Uri szörnyetegének erejét?

– Egy idióta – válaszolta rekedten. – Ezen kívül… mi más lennél?

Uri szempillájáról legördült egy könnycsepp.

Mi más lennék? – tűnődött el a kérdésen. Kenny is úgy hivatkozott az óriására, hogy a „szörnyeteg”. Az óriás Uri lényének része volt, tehát akkor Uri eggyé vált a szörnyeteggel. Uri is szörnyeteg volt. A te szemedben is… – súgta a kishang a fejében. A te szemedben is az vagyok…

Ekkor Kenny még erősebben fogta meg, közelebb húzta magát, és ahogy közelebb húzta, mélyebbre furakodott a testébe. Keményen pulzált benne, és Uri forró volt és szűk körülötte, reszkető, mély vágytól bizsergett egész ízében, a csókja sóssá vált a könnyétől, vékony karja törékennyé.

Kenny fogást váltott, fészkelődött, hogy megtalálja a tökéletes pozíciót. Amikor sikerült, mozogni kezdett, de nem kapkodón, s nem is túl finomkodva; valahogy rátalált a megfelelő tempóra, és egy idő után Uri is együtt mozgott vele. Egymásba kapaszkodtak, Kenny elemelte a csípőjét az ágytól, fölhúzta őt magához, hogy a szájához férhessen, a nyakát szívogassa. Uri lába lecsúszott a válláról, a dereka köré fonódott, s ez így volt a lehető legjobb. Kenny a vállgödrébe temette az arcát, a hajával cirógatta Uri selymes bőrét.

A két szörnyeteg – mert mindketten, egyformán azok voltak, ebben nem különböztek – hosszú idő után végre-valahára egymásé lehetett. Uri a fülébe akarta zihálni a szerelmét, hangosan a világgá kürtölni, hogy mennyire szereti, mennyire boldoggá teszi, mennyire köszöni neki ezeket az édes, drága perceket, a legértékesebbeket az életéből, végül azonban mégsem tette. Nyögve-sóhajtva kapaszkodott Kenny vállában, egyik karját a nyaka köré vetve, és a szájával nedves csókokat nyomott Kenny arcára.

– Kenny… – mondta ki a nevét elfúló hangon. – Kenny…

Közel volt. Nagyon közel.

Kenny izzadó, ringó testük közé nyúlt, ráfonta a kezét Uri merevedésére. Uri a tenyerében lüktetett, keményen és nedvesen, és nem kellett sokat dolgoznia rajta ahhoz, hogy a végletekbe hajszolja. Uri rekedtes, nyöszörgő hangot hallatott, ahogy elélvezett, és a lába között, a testében érezte Kenny forró élvezetét. Minden ragadós gyönyörré változott körülöttük, elmosta a csípős fájdalmat.

Uri levegőért kapkodott, nem jutott szóhoz. Kenny nem húzódott ki belőle, sajgó testében maradt, a karját óvón átvetve rajta, a hátához bújva, Urit védelmezte akkor is, amikor ő maga is a legvédtelenebb pillanatát élte meg. A nyakába hümmögött, a gerincét csókolgatta, csigolyáról csigolyára haladva fedezte fel, a csontjait, az izmát tapogatta; a bőrét simogatta, a heréjét, a farkának csúcsát, szétkenve rajta a nedvességet.

– Annyira… Én annyira…

De nem fejezte be, bármit is akart mondani.

Uri reszketett, mint egy nyárfalevél, mélyeket lélegzett, s a fejében gondolatok cikáztak, egyre több, egyre sok, őrültes tempóban követve egymást.

Mielőtt végiggondolta volna, hogy mit csinál, hátralökte magát. Kenny farka egyenesen a prosztatájának nyomódott, és a fellobbanó gyönyörtől sikoltva homorított. Újra megtette, újra mozdult, ringatta a csípőjét, szorította össze a szemét, űzte ki a könnyét a sarkából, Kenny meg a testére markolt, tartotta őt határozottan, négykézláb kényszerítve a hatalmas ágyon, miközben ismét elkezdett benne mozogni. Hátrahúzta őt a csípőjénél fogva, mozgott, zihált, a haja az arcába hullott.

– Veled lenni… – morogta. – Veled lenni olyan, mint…

Mint senkivel.

Veled lenni a legjobb.

„Barátok” voltak, ostoba szerelmesek. Szeretők, akik szerettek, és akik szeretkeztek.

Uri a csigolyáiban érezte a bizsergést, az összegyűrődött lepedőt markolta a testük alatt, a saját bőrét szántotta a körmével – az alkarját, ahová az üzeneteket várta –, s nem nyitotta ki a szemét, csak tapintott, érzékelt, észlelt. Minden csak az érzékszerveire hagyatkozva élt meg, és az egész így volt tökéletes. Egyszerűen annyira jó, hogy majd’ belepusztult.

A végén hangosan lihegett, és az ajtó túloldaláról dühödt kopogás hallatszott.

– Sina szerelmére, itt kisgyerekek is vannak! – mire Kenny felröhögött. Leszarta Rodot, de jó nagy ívben.

– Szerinted… mennyit hallott belőle? – Uri felkönyökölt, sajgó testét egyre inkább érezte, ahogy megpróbált kényelmesebb pozícióba helyezkedni.

Kenny pont leszarta azt is, hogy Rod mennyit hallott belőle. Vállat vont, szájon csókolta inkább Urit.

– Most komolyan – ásított. – Nem tök mindegy?

Uri elmosolyodott.

De – gondolta, miközben lassan elhelyezkedett. A fejét Kenny vállára hajtotta, meztelen, izzadt testét szorosan hozzápréselte. Nem vesződött azzal, hogy megtisztítsa magukat, az édes bizsergés lassan terjedt szét a testében, csiklandós érzést hagyott maga után, és kellemes bódulatot hozott el.

De.

Mindegy volt.

Készült: 2018. 09. 15. – 09. 16.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése