2019. március 4., hétfő

Hírek a manga 115. fejezetéről és a Before the Fall 23. fejezetéről (frissülő bejegyzés!, manga spoiler!)

Sziasztok!

Ismételten frissülő bejegyzésnek szánom (mindenki legnagyobb örömére), ugyanis a héten várható a manga 115. fejezete. Megint fogok hozni spoilereket a kíváncsibbaknak, és igyekszem majd 1-3 napon belül befejezni a fordítást/tisztítást. Kicsit nehéz dolgom van/lesz, mert a laptopom esett egy jó nagyot – ne is kérdezzétek, már tényleg csak a fejemet fogom... –, úgyhogy nem mondanám, hogy a kijelzője teljesen egyben maradt... Amíg meg nem érkezik az új, mindent miniatűr változatban csinálok. A kevésbé vaksiknak biztos jó így is, de persze én nem tartozom közéjük... de tényleg igyekezni fogok. :D
SZERK.: Kint az új fejezet angolul, a tervek szerint legkésőbb a hétvégére elkészülök a magyarral.
Fejezetcím: Támogatás
SZERK., 0:34: Fordítás 100%, a fejezet tisztítás/szerkesztés alatt áll.
SZERK.: Tisztítás/szerkesztés 95%. (lentebb hoztam belőle kész oldalt)
SZERK.: 100% --> LINK a fejezethez

Ami a spin-offot illeti, a Before the Fall 23. fejezete szerkesztés/tisztítás alatt áll, az elmúlt hétben a sors által rám mért csapásokkal foglalkoztam – 2019 aligha lehetne jobb, komolyan :D –, de legkésőbb a hét közepén várható, most már tényleg befejezem... (Amúgy is várni fog rám a 115. fejezet, nem igaz?)
SZERK.: Elkészültünk vele, már olvasható is Sayuri oldalán. :)

És addig, amíg nincs más spoileres kép (lásd. lentebb a spoilert!), itt hagynám a legújabb mangaborítót. :D Hmmmm, hogy biztató lenne? Hát... mivel tényleg nagyon bírom Levi karakterét (meg Zeke-ét is), az biztos, hogy én személy szerint tűkön ülök már.


FIGYELEM, MANGA SPOILER!
Spoileres fejezetösszefoglaló: Megtudjuk, mi történt a robbanást követően – Hanji és a Jaegeristák megtalálják Levit és Zeke-et is. Eközben az összes katonai erőt Shiganshinába gyűjtik, ahol Yelena és Pixis tábornok ismét egy asztalhoz ülnek. Egy újabb címkézést láthatunk, ami nagyon hasonló az internáló táborokban élőkhöz. Néhány jelenet erejéig felbukkan egy titokzatos lány, nagy valószínűséggel Ymir Fritz, aki gondoskodik Zeke-ről. A fejezet végén Erent és Gabit láthatjuk, majd egy régóta látott szereplő is belekontárkodik a dolgokba. :D

Lefordított oldalak (1, 19, 24, 31):






6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Kb egy órán belül érkezik is, gőzerővel dolgozom rajta. :D

      Törlés
    2. köszönjük a munkát! Amint kijön töltöm is :D

      Törlés
    3. Jó időzítés :D Ebben a percben frissítem az oldalt. :D

      Törlés
    4. Már el is olvastam :D örültem hogy Pieck is felbukkant :D jelenleg az egyik legszimpatikusabb karakter számomra :D

      Törlés
    5. És elég titokzatos is. :D Ő az egyetlen a harcosok közül, akinek még a vezetéknevét sem tudjuk. :D Amúgy én már azóta vártam, hogy felbukkanjon, amióta megtudtuk, hogy a szigeten van.

      Törlés