2019. április 5., péntek

Hírek a 116. fejezettel kapcsolatban (frissülő bejegyzés!; spoiler + lefordított oldal is!)

Sziasztok!

A napokban jön ki a Shingeki no Kyojin 116. fejezete, már néhány spoileres képet és párbeszédet fel lehet lelni. :) Majd itt fogom jelezni, amikor nekiállok a fordításnak, és hogy éppenséggel hol is tartok vele.

Fejezetcím esélyesen: Ég és föld
Szerk.: OKÉ, láttam már a teljes fejezetet, egy szót sem értek belőle egyelőre, mert nem angolul van, de ÚRISTEN! :D Már nagyon várom, hogy fordíthassam :D Akik szeretik Piecket (mint például én), azoknak nagy kedvence lesz ez a fejezet. :D
Szerk.: Kijött angolul is, úgyhogy fordítás alatt áll. ;) Fordítás 100. %
LINK: Shingeki no Kyojin_116. fejezet: Ég és föld (magyar fordítás)


Aki nagyon izgatott, néhány SPOILERES infó: Yelena lepuffant egy emberkét, és meghajol Jean, Armin, Connie, Nicolo (stb Felderítő Egység) előtt, elnézést kérve az illető gorombaságáért. Mond valamit, ami mindenkit lesokkol, de ahogy látom, főleg Armint (még sír is). Pieck és Eren beszélgetni kezdenek, Eren olyan arcot vág, mint akinek beleköptek a levesébe. Megvágja az ujját, hogy átváltozzon – mivel állítása szerint Pieck számára nem engedélyezett, hogy megölje az Alapító Óriás hordozóját, a parancs úgy szólt, hogy fogja el –, de Pieck megállítja, és azt mondja, elárulja neki, hogy hol rejtőznek a társai. Azt mondja, hogyha felmegy vele a tetőre, akkor azonnal meg tudja neki mutatni. Ekkor megjelenik Porco és Reiner... Porco letépi Eren lábát... és nagyon úgy tűnik, hogy Reiner vs Eren lesz a vége elsősorban (vagyis sanszosan a 117. fejezetben). Hanji, Levi és Annie (akit jó régóta várunk) nem szerepelnek a fejezetben. Magath is Paradison van, Gabi pedig nagyon rémült.

Néhány lefordított oldal:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése