2019. július 3., szerda

Hírek a 119. fejezetről + BTF 25. fejezetéről [frissülő bejegyzés(!); SPOILER és képek is!]

Sziasztok!

Hamarosan érkezik majd a Shingeki no Kyojin 119. fejezete. Ezt is frissülő bejegyzésnek szánom, amint lesz majd valami spoiler, annak feltüntetésével hozni fogom. ^^ Jelenleg külföldön tartózkodom 8-áig, így meglátom, milyen gyorsan fogok tudni haladni vele, de legkésőbb 9-10-e környékén szeretném már hozni az új fejezetet.

Szerk., 07. 05.: Kint van angolul!
Szerk., 07. 10.: Link a fejezethez 

Kötetborító, aki esetleg még nem látta, lentebb pedig SPOILER!!!:



Ami pedig még nagyon fontos információ, a Before the Fallt jelenleg újból csak Sayuri fogja vinni, ez a 25. fejezetet érinti már. Per pillanat eléggé mozgalmas az életem, és szeptembertől már az utolsó évemet nyomom majd az egyetemen, így kénytelen voltam meghozni ezt a döntést. Amikor elkezdtem fordítani, akkor már egy jó ideje el volt akadva a fordítás, most láthatóan nem ez a helyzet, de majd még egyeztetünk Sayurival (ha esetleg felszabadulna egy kis időm).


ÉS AKKOR A SPOILER-RÉSZ:

Spoileres, részletes tartalom:

Eszméletlenül durva fejezetet fogunk kapni!
Zeke annak tudatában üvölteni fog, hogy Colt és Falco elérik, és valószínűleg elmondják neki, hogy mi a helyzet Falcóval. Üvölt, mire mindenki, beleértve Falcót is, akiben benne van Zeke gerincvelői folyadéka, óriássá változik. Falco megöli az átváltozással Coltot, ezek után pedig a harcoló Reiner-Galliard-Eren trió felé veszi az irányt. Galliard végre látja Marcel emlékeit, mégpedig úgy, hogy Reiner és ő is Erenbe kapaszkodik, ekkor éri utol őket Falco, aki hátulról Reiner nyakszirtjébe harap. Reiner hagyja neki. Galliard ekkor előmászik az óriásából, és feláldozza magát Falcóért.
Eren megkísérli a kapcsolódást Zeke-kel, Jean és Connie is segítik benne, de Gabi az utolsó pillanatban lelövi a fejét.

Fejezetcím várhatóan Fivérek lesz magyarul, de még gondolkodom rajta.

Kiszivárgott képek + néhány lefordított oldal:



















2 megjegyzés:

  1. Nagyon király lett a boritó :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen. :D Csak tudnám, Yelena minek örül ennyire a háttérben, hiszen körülötte mindenki olyan komor. :D

      Törlés