2019. augusztus 5., hétfő

Mi is történt? (Nagyon fontos!)

Szóval... bizonyára észrevettétek, hogy valami nagyon nem stimmel. Akik régebb óta követik az oldalt, azok tudják, hogy áprilisban elszenvedtem egy ételmérgezést, aminek következtében kétszer is kórházi ellátásra szorultam. Azt hittem, ennyi volt. Sajnos annak szövődménye lett egy igen súlyos gyulladás is a szervezetemben, ami július közepe-vége fele csúcsosodott ki.

Mostanra annyira leromlott az állapotom, hogy kb csak vegetálok, és természetesen jó pár napot töltöttem kórházban is, ahonnan végül kidobtak – a fiatal betegek kibírják otthon is, még akkor is, ha egy teljes hétig enni sem tudtak, és inni is csak nagyon minimálisat. Mindegy. Nem megyek bele a pontos részletekbe, most itthon vagyok már, próbálok valahogy gyógyulni, mert 1) nagyon elegem van, 2) tudom, hogy ti is nagyon várjátok, hogy legyen valami élet a blogon... és sorolhatnám.

Maradjunk annyiban, hogy amennyi erőm csak van, rászánom erre a blogra. Hamarosan kijön a manga 120. fejezete, és igen, lehet, több időt vesz igénybe, lehet, hogy silány munka lesz, DE meg fogom csinálni. Az írásaim sem maradnak el, próbálkozni és próbálkozni fogok.

Nagyon köszönöm a sok aggódó üzenetet, hát, ez az oka, amiért nem válaszoltam azonnal.

Addig is, még egy kicsi türelmet kérnék!

2 megjegyzés:

  1. Ez szomorú. Mihamarabbi jobbulást. Remélem teljesen rendbe fogsz jönni. Elkezdtem aggódni :O.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Remélem, most már tényleg a gyógyulás útjára léptem... és nem lesz több kórházas móka sem. :-)

      Törlés