2019. szeptember 3., kedd

Hírek a manga 121. fejezetéről [frissülő bejegyzés(!); spoiler + lefordított oldalak (!)]

Sziasztok!

Néhány napon belül érkezik a Shingeki no Kyojin manga 121. fejezete. ^^ Jó hír, hogy bár az egész nyaram egy kész katasztrófa volt, egészségügyileg végre jobban vagyok egy kicsit, így még inkább igyekezni fogok az új fejezet fordításakor. Remélhetőleg 1-3 nap alatt sikerül majd lefordítanom, de majd meglátjuk, mennyit kell dolgoznom vele, és mennyire lesz erőm a munka során. (Azért még nincs teljes gyógyulás, ez egy baromi lassú folyamat... Ugye, milyen király?)

Ez egy frissülő bejegyzés, úgyhogy lentebb olvasható a fejezet spoileres tartalma, még lentebb pedig már néhány elkészült oldal belőle magyarul.

Szerk.: Fordítás/szerkesztés alatt áll (100%).

Link: Shingeki no Kyojin_121. fejezet: Jövőbeli emlékek (magyar fordítás)




Spoiler: Folytatjuk az emlékutazást: láthatjuk Mikasa szüleinek halálát, továbbá a Reiss család mészárlását. Grisha képtelen megtenni, így Eren közbeavatkozik. Azon a napon, amikor Eren megérintette Historia kezét, és megnyitotta az apja emlékeit, a saját, jövőbeli emlékeit is látta – a Támadó Óriás az egyetlen óriás, amelyik láthatja a jövőbeli hordozók emlékeit, azaz képes a jövőbe látni. Minden azért történt, mert Eren kvázi így akarta, Grisha is Eren akaratának megfelelően cselekedett, de megbánta. Megható Zeke-Grisha jelenet. A fejezet végén kiderül, hogy nem Zeke álma fog teljesülni – legalábbis Grisha szerint –, Eren pedig hirtelen akciózni kezd.
Rajtuk kívül senki más nem szerepel a fejezetben. Fejezetcím várhatóan: Jövőbeli emlékek.




Lefordított oldalak:








2 megjegyzés: