2020. december 3., csütörtök

Hírek a manga 135. fejezetéről + 4. évadról (spoilerek, ismertető, betekintő)

Sziasztok!

Mozgalmas december előtt állunk: hamarosan érkezik a Shingeki no Kyojin mangájának 135. fejezete, illetve december 7-én startol a 4. évad is, úgyhogy lehet készülni, most már tényleg csak napok kérdése. :D

Reméljük, a hétvégén már olvasható angolul, és akkor kezdhetem is a fordítást... Elöljáróban olyan 5 napot mondanék rá, attól függően, hogy mennyire macerás a fejezet, de igyekszem minél gyorsabban befejezni. :-)



Linkek:



A 4. évad 1. része már angol és magyar felirattal is megtekinthető. A magyar felirat a Naruto-Kun.Hu munkája, indavideón megtalálhatjátok. :-)


SPOILEREK










 

Fejezetcím: Menny és föld csatája
Tartalomismertető:
Igazából semmi más nem fog történni, csak harcolnak. Historia nem szerepel a fejezetben, Erennek is csak az óriását látjuk majd, Zeke-ről pedig kiderül, hogy ott sincs a tényleges teste, csak az óriás-alakja.
Néhány tény: megtudjuk, hogy Ymir Fritz engedte ki a disznókat 2000 évvel ezelőtt. Onyankopont Annie édesapja találja meg eszméletlenül. Pieck kijelenti, hogy Eren nem a barátja, és az ő célja mindig is az volt, hogy elérje Eren óriásának nyakszirtjét, majd megölje... De ez nem fog megtörténni, mert mielőtt elérné, felnyársalja Lady Tybur pörölye, így ő lógva marad. Erent ugyanis a régmúlt óriás-alakváltói őrzik, akik ugyebár halottak már, de az Alapító ereje visszahozza az alakjukat erre a csatára. Lady Tybur, Galliard, Bertolt óriása... Bertolt óriása elkapja Reinert, és majdnem felfalja, de Jean megmenti (Reiner édesanyja, Karina azt hiszi, meghalt). Levi majdnem elveszíti a lábát, de Mikasa megmenti. Armint a legelején elragadja egy óriás, és miközben viszi el, Armin látja Ymir Fritzt, és magában azt gondolja, hogy Ymir legyőzhetetlen, és Ymir maga is az emberiség pusztulását kívánja. Érdekes jelenet. Látja Bertoltot is, amint sír (és ezt követően jelenik meg Bertolt óriás-alakja).
Vesztésre állnak, egyedül Mikasa van még talpon... Ekkor hirtelen megjelenik egy szárnyas óriás (Falco), a hátán Gabi és Annie. Annie közli, hogy mivel ez az óriás tud repülni, így ő is jött... És örül, hogy eljött.
A napot tehát Falco, Gabi és Annie menti meg, Armint és Piecket hátrahagyják.
Kb. ennyi a fejezet.












Lefordított oldalak





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése