2018. december 29., szombat

Hírek a 113. fejezetről (manga spoiler, lefordított oldal is; frissülő bejegyzés!)

Sziasztok!

Hamarosan érkezik majd a havi fejezet, már néhány kép ki is szivárgott, és igencsak izgalmas fejezet előtt állunk, azt kell mondjam. :D

Szerk. 01. 04.: Kint van a fejezet, ráadásul már angolul is. Meglátom, mikor lesz kész a fordítás, most nagyon szorosan vannak a vizsgáim, és nem könnyűek, de a legrosszabb esetben jövőhétre valamikor befejezem.
Szerk. 01. 11., 21:31: Shingeki no Kyojin_113. fejezet: Erőszak [magyar fordítás]

Fejezetcím: Erőszak

Tartalmát tekintve a fejezet meghatározó részében Levi és Zeke szerepelnek, illetve Floch is nagy szerephez jut.


Aki nagyon kíváncsi, SPOILER: Zeke és Levi csatája, Zeke frusztrált (rá is támad emiatt az egyik óriásra). A végén Levi alaposan megkínozza, majd elfogja – Zeke-nek egyetlen rossz mozdulata az életébe kerülhet. Kapunk egy panelt arról, hogy Mikasa, Armin, Jean és Connie börtönben vannak, Eren pedig egy ablakból bámul ki. Körülbelül akkor, amikor Zeke üvöltése elhangzik az erdőben, Falco teste reagál rá, mintha valami elektromos áram cikázna végig rajta (ezt Hanji veszi észre; Hanjitól követelik, hogy vezesse el őket Zeke-hez). Floch a 109. kiképző osztagnak beszédet tart, és azt mondja nekik, hogyha így folytatják, a világ el fogja taposni őket. Felszólítja, hogy szenteljék a szívüket a Jaeger-frakciónak. Shadist összeverik.



6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Reméljük, minél előbb kint lesz, mert 4-én és 10-én is vizsgázom... :D De azért igyekszem majd a fordítással, és várhatóan úgy, mint legutóbb, most is rakok majd ki előre egy-egy lefordított oldalt.

      Törlés
  2. Ennek örülök és sok sikert a vizsgákhoz

    VálaszTörlés
  3. Boldog új évet és sok sikert a vizsgádhoz :)

    VálaszTörlés