2019. október 4., péntek

Hírek a manga 122. fejezetéről (frissülő bejegyzés!; spoilerek is!)

Sziasztok!

A héten várható a Shingeki no Kyojin manga 122. fejezete, lassan érkeznek az első spoilerek is. A menet a szokásos: amint kijön angolul a fejezet, már kezdem is a fordítást, és onnantól számítva mindig azt mondom, hogy 1-3 nap, de többnyire csak a 3. nap szokott olvasható lenni a fejezet. :D Mindig attól függ, mennyire macerás a tisztítás része, és mennyire tömte tele Isayama szövegbuborékokkal. :D

Amíg a magyar fordítás el nem készülni, ebben a bejegyzésben, lentebb találhatjátok majd a kiszivárgott spoilereket is. Érkezni fog a fejezet részletes összefoglalója (ha kijön angolul, akkor majd annak alapján, ameddig pedig nem, addig meg azok alapján, amiket lehet már tudni), kiszivárgott képek, majd a fordítás során a már elkészült oldalakból is osztok meg néhányat.


Szerk.: Már angolul is kint van. :D + megjegyzés: szombaton esküvőre megyek, úgyhogy most elkezdem, holnap férjhez adom az unokatesómat, és vasárnap gőzerővel dolgozom rajta. :D Tervek szerint keddre legkésőbb megleszek vele. (Módosítva: vasárnap. :D) 

TEHÁT...










SPOILER (!!!)



Tartalom: Ebben a fejezetben érkezik Ymir háttérsztorija. Neked, 2000 évvel későbbre végre értelmet nyer.
Honnan származik az óriáserő? Miért és hogyan szakadt szét az óriások ereje Ymir halála után? Mi Eren valódi célja? Ezekre a kérdésekre végre mind választ fogunk kapni.
Hátborzongató fejezet, telis-tele iszonyattal, kétségbeeséssel és fájdalommal; Ymir múltja borzalmas.
Ami pedig a fejezet végén történik, nos: többé nem lehet megállítani... az egyszer biztos.
Levi, Hanji és Annie természetesen nem szerepelnek a fejezetben. :D











KISZIVÁRGOTT OLDALAK











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése