2019. október 31., csütörtök

Mangafordítás (4. fejezet)

Sziasztok!

Még néhány hónappal ezelőtt nekiálltam a Shingeki no Kyojin manga elejének is, hogy lefordítsam, aztán bizonyos okok miatt félbemaradtak a rendszeres fejezetek, pluszban a mangának új tisztítója is lett, és így én sem tudtam, hogy honnan kezdődik majd a közös munka Ryóval (jelenleg azt beszéltük meg, hogy a 91. fejezettől kezdi majd rendbe tenni a dolgokat, tehát ezekért a fejezetekért abszolút én vállalom a felelősséget.

A manga 4. fejezete kivételesen nem egységes szerkesztés szempontjából, de időközben volt egy csúnya adatvesztésem is, ahogy azt egy korábbi bejegyzésben említettem, és pont a szerkesztési előzményeim vesztek el... és nem volt kedvem, sem időm újra megcsinálni a korábban elkészített oldalakat.

Olyan merész terveim vannak, hogy egy kicsit begyorsítva, 1-2 hét alatt hozzak mindig egy új fejezetet, de bevallom, nem tartom reálisnak, hogy sikerül ilyen jó tempót diktálnom magamnak. Annyi biztos, hogy hó elején MINDIG az aktuális fejezet fog érkezni, tehát jelenleg a 123. fejezet magyar fordítása várható, aztán pedig reményeim szerint, minél hamarabb az 5. fejezet.

A 4. fejezetről: az első csata az óriások ellen. :D


Jó olvasást kívánok! ^^

4 megjegyzés:

  1. Oh, már rég nem láttam ezeket a jeleneteket :D. Jó lett a forditás :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :D (A következő fejezet november második felében érkezik majd, mert előbb a 123. fejezetet fogom fordítani.)

      Törlés
  2. Nem baj. Jobban várom a 123. részt mint az 5.-et. xD

    VálaszTörlés