2019. november 4., hétfő

Hírek a manga 123. fejezetéről (frissülő bejegyzés, spoilerek és lefordított oldalak!)

Sziasztok!

A héten várható a Shingeki no Kyojin manga 123. fejezete. Egyelőre még nincs kiszivárgott spoiler, de ezt a bejegyzést jó szokásomhoz híven frissülő bejegyzésnek szánom, tehát ha majd találok valamit, akkor lentebb mutatni fogom.

Amint kijön angolul, kezdem a fordítást, és attól függően, mennyi macera lesz vele, 1-3 napon belül érkezni is fog. ;)

/Korábban érkezett amúgy a 4. fejezet is, november második felében pedig az 5. fejezet várható majd. Lassan, de biztosan ügyködöm./

Szerk.: érkeznek a SPOILEREK!

Szerk.: És a fejezet is kint van már angolul, kezdem a fordítást. ^^ --> 100% --> Link: Shingeki no Kyojin_123. fejezet: A sziget ördögei (magyar fordítás)

Lentebb spoilerek és lefordított oldalak! ;)





SPOILER (!!!)


Fejezetcím: A sziget ördögei

Hogy mi történik? Flashbackkel kezdünk: hőseinket Onyankopon köszönti, és azt mondja, hogy az Azumabito rezidenciára fogja vinni őket. :D Eren az ellenség célpontja, de mégis magától kóborol. Eremika moment. Mindannyian leisszák magukat a sárga földig, miután minden finomságban részük volt (fagyi, nyalóka stb). A fejezet során továbbá fény derül Eren tervére: az Alapító Óriáson keresztül szól valamennyi eldiaihoz, és kimondja, hogy az eldiai népen kívül mindenkit el fog pusztítani a falakban levő óriások által.




Idézet Erentől:
„Ymir népének: A nevem Eren Jaeger. Az Alapító Óriás ereje által szólok most valamennyiőtökhöz. Paradis összes fala át lett törve, az e falakban levő valamennyi óriás megkezdte az útját. A célom, hogy megvédjem Paradis szigetet, ahol születtem és nevelkedtem. Az óriások erejével el fogom pusztítani a világot, míg egyetlen lélek sem marad hátra.” 

Hogy ez pontosan mi... mikor, miért és hogyan történt, számomra rejtély, de azért van egy ilyen kép is:



Lefordított oldalak:







4 megjegyzés:

  1. Húúú nagyon várom én is a 123 fejezetet :D Folyamatosan nézem az oldalakat, hogy van e máár valami spoiler.... Na nembaj kivárjuk ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, de azért ajánlom, hogy brutális fejezet legyen, ha már ennyire nincs spoiler :D

      Törlés